En deilig italiensk/greskish Lunch

Hei alle dere skjønne VENNER!

Nå har jeg hatt meg en liten pustepause innimellom alt med blogging, trening, kosthold og livsstilsendringer. i denne pustepausen har jeg faktisk sittet og slappet av mens jeg har spist en veldig god lunch med kun 435 kalorier. Det er helt fantastisk. Det er også det som er det perfekte med F15. Mange har fordommer mot F15 som program nettopp fordi de tror det kun er å spise tabletter og pulver. det har jeg tenkt å motbevise dere. For i F15 kan man spise relativ normal mat.

Dagens lunchrett er litt italiensk og gresk ish inspirert. Det ble da en Gorbys pirog sammen med en salat bestående av spinat, noen kuber fetaost, litt finsnittet rødløk og mammutoliven. Dressing tok jeg litt av oljen til fetaosten. Alt dette kan du kjøpe i en vanlig dagligvarebutikk over hele landet. Veldig enkelt og veldig, veldig godt!!! :)

Du Trenger:

1 stk Gorbys pirog

0,4 rødløk

1 glass med Fetaost

1 glass med Mammutoliven

Fremgangsmåte

Varm pirogen I microbølgeovenen etter anvisning på pakken. Ta den ut av pakken, legg den på en tallerken og legg godt med spinat ved siden, legg over litt finsnittet rødløk, mammutoliven og fetaost så er den klar til servering.

Veldig god mat, veldig sunn mat og mettende mat. Serveres med Vann.

Ps. på dette bildet hadde jeg glemt å legge på rødløken.

Følg meg gjerne videre i sosiale medier og besøk gjerne nettbutikken min!

Facebook

Instagram

Nettbutikken

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer