Mitt verste mareritt!!!!!!!!!!!!!

God kveld dere fantastiske lesere!

I kveld skal jeg bare slappe av hjemme og bare nyte lørdagskvelden. Jeg skal sitte å slappe av med Skal vi danse og mye annet morsomt på TV. Jeg er super glad for AppleTV-en min, hvor jeg kan sitte å slappe av med en god film eller TV-serie fra Itunes eller Netflix. Det er ikke noe som er bedre enn å slappe av med en god tv-serie/film og skal vi danse.

Men i stedet ble det gjort en ekkel og forferdelig oppdagelse. Alle som enten har kjent meg en lengre periode eller fulgt denne bloggen vet at en av mine største frykter er Edderkopper. Jeg er av den formeningen om at alle dyr med mer enn 4 bein med unntak av sommerfugler er noen små monstre. De er så ekle og jeg får helt panikk av slike monstre. I kveld fikk jeg oppleve mitt verste mareritt når jeg så et slikt monster kravle bortover på listen.

Det beste med dette er at jeg er superstolt av meg selv og har gjort noe jeg kun har gjort 2 ganger tidligere jeg klarte å drepe den edderkoppen.

Jeg er så stolt, men nå tror jeg at jeg må sette meg ned å puste ut litt

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene! Du kan også legge igjen eposten i Følg meg boksen for å subscribe til bloggen, og få et varsel neste gang jeg publiserer et innlegg. Jeg kan garantere at det vil komme veldig mye kult innhold den nærmeste tiden, så følg med!

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke.

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer

Den EKTE MANNEN
,
åååå så farlig... hehe og du kaller deg mann. En edderkopp er ikke farlig, og menn skal ikke være redde for edderkopper. Du er så patetisk, skulle nesten tro du var homofil siden du er redd for edderkopper. Det er bare damer og homofile som er redde for edderkopper.
Kenzystanker
Kenzystanker,
Du burde lese morgendagens innlegg...
nouw.com/kenzystanker
vibeke
vibeke,
Himmel for noen fordommer. Bare homofile og damer som er redd for edderkopper?? Og man er patetisk om man er redd? Huff 😡
nouw.com/vibeke
Kenzystanker
Kenzystanker,
L1n
,
Du er ikke noe pyse for at du er menneskelig. Ikke tenk på det individet som er nedverdigende, jeg lurer på hva som gjør enkelte så motbydelige. Stå på, du er en knall mann altså!
Kenzystanker
Kenzystanker,
Linn han er ikke et individ han er en humanoid
nouw.com/kenzystanker
for noe piss
,
BUHU begynte du å grine? tenk å være redd for en liten EDDERKOPP!!! Dette må være et av de mest meningsløse innleggene jeg har lest den siste tiden. Det er så irriterende å se enda en "rosablogg" nei jeg sier det igjen dette var totalt meningsløst innlegg å publisere.