#Dusåmeg

Hei alle sammen!

Den gode læreren er først og fremst et medmenneske, og som alltid setter eleven først. Dette høres sikkert ut som en beskrivelse av en hvilken som helst lærer, men det er ikke alltid virkeligheten. Opp igjennom skoleløpet mitt har jeg opplevd både den ene og den andre læreren. Jeg har selvfølgelig også møtt læreren som er sånn midt i mellom disse to motpolene.

Jeg har opplevd lærere som kjemper med nebb og klør for elevene sine, både mot mobbing og for at eleven skal oppleve mestring. Jeg har også opplevd lærere som mobber og bevisst prøver å ødelegge en eller flere elevers mestring i et fag, eller som bevisst ikke griper inn hvis det er noe som skjer. Dette er hendelser som kan make it or brake it for ung førsteklassing på skolen.

Jeg var en veldig heldig førsteklassing, jeg hadde en lærer som virkelig kunne kjempe for at elevene hennes skulle bli sett, og at de skulle få den hjelp og det de hadde behov for. Hun var en lærer før hun ble pensjonist en lærer vi kunne komme til og snakke med om alt. Var det noe vi hadde behov å snakke om ble vi alltid møtt med et smil og en forståelse som var helt FANTASTISK.

Jeg har også opplevd en annen fantastisk lærer som hadde telefon og mailen åpen for spørsmål eller andre ting fra sine elever omtrent døgnet rundt. Dette var riktig nok på videregående og det hendte ofte det tikket inn en mail fra meg midt på natten. Hvorfor vet jeg egentlig ikke, det bare ble slik. Hun var en lærer som ikke var fornøyd med at en elev bare ville gjøre et minimum, og prøvde hele tiden og gjøre oss ekstremt mye bedre. Denne læreren har jeg selv den dag i dag sittende på skulderen under eksamen og skriker inn i øret husk det og det, det må du ikke gjøre osv. Det er en lærer jeg alltid vil huske, og som jeg selv i dag kan henvende meg til hvis det er noe jeg lurer på om diverse ting.

Som nevnt tidligere i dette innlegget har jeg også hatt den læreren som vil gjøre alt for at eleven skal føle seg mislykket, verdiløs og liknende. Dette var en lærer som bevisst drev med åpenbar mobbing av flere elever i en og samme klasse. Hun kunne finne på å stå i enden av et flerbruks rom med mange andre elever å si at en elev sto i fare for å ikke få karakter i faget eller liknende så alle andre elevene som var i nærheten kunne høre. Det finnes så mange andre måter å angripe en slik hendelse på. Dette var og er en lærer jeg vet flere tidligere elever har kunnet klage på. heldigvis er denne typen lærere et mindretall, men de kan ødelegge så mye for de elevene som får oppleve denne læreren.

Jeg er også en person som fint kan skrive under på at jeg har opplevd en skolegang med veldig mye drit, men heldigvis har jeg også opplevd mye bra også innimellom. Dette er noe jeg kommer til å dele med dere i mitt neste videoblogg innlegg. Der vil dere få en bedre opplevelse av hvordan min skolegang har vært. Det er fordi jeg vil vise dere og sette mer fokus på nettopp viktigheten av den gode læreren som ser deg, og som du kan komme til med hva som helst, og føle at noen hører på hva du har å si.

Dette er så viktig for i dag opplever man at så mange spesielt gutter blir skolelei løpet av de første tre årene av skolegangen sin. Det å ha en engasjerende lærer som kan skape mestringsfølelse for det er så viktig for å ikke bli lei av skolen i så ung alder.

Da gleder jeg meg til jeg har fått ferdig videobloggen og er fornøyd med den slik at jeg kan dele den med dere. Grunnen til at denne tar så lang tid er nettopp fordi det er et ømtålig tema å snakke om nettopp fordi det er så personlig tema. Det er tross alt min egen historie og en veldig tøff historie så jeg må beklage hvis dere føler det tar for lang tid, men skal jeg dele det innlegget vil jeg være 100% fornøyd med det selv også.

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene! Du kan også legge igjen eposten i Følg meg boksen for å subscribe til bloggen, og få et varsel neste gang jeg publiserer et innlegg. Jeg kan garantere at det vil komme veldig mye kult innhold den nærmeste tiden, så følg med!

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke.


Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer

Droppouter
,
Hei Kenneth for et fantastisk innlegg du skrev. Du setter ord på ting som ihvertfall jeg som en dropout elev kan kjenne meg igjen i. Jeg har vært ei av de elevene som ikke har opplevd den gode læreren ihvertfall i klasserommet. Heldigvis hadde jeg en lærer som så meg, men på grunn av dårlige lærere i klasserommet drepte det min lærelyst. Stå på Kenneth og jeg skal definitivt komme innom bloggen din igjen regelmessig. Hvor ofte er det egentlig du prøver å publisere innlegg? Klem Kine <3
Kenzystanker
Kenzystanker,
Aww tusen takk Kine det var fint å høre. Det er godt at innlegget kunne være noe man kjenner seg igjen i. Det var dumt å høre at du var uheldig med lærerne dine. jeg prøver å oppdatere bloggen daglig. Det beste du kan gjøre for å få med deg når jeg publiserer er å skrive inn eposten din i følg meg boksen så får du et varsel på mail neste gang.
nouw.com/kenzystanker