Dag 4: Mitt ubetydelige problem

God morgen Godtfolk!

På denne mandagsmorgenen vil jeg som en del av #kenzys7dayschallenge som jeg fikk av en leser skrive om et meget ubetydelig problem, og hvordan jeg skal bli kvitt det.

Jeg er en person med en bøtte av bekymringer. Jeg kan bekymre meg for alt fra kroppspress til karakterer. Noen av bekymringene er legitime, mens andre kan være bortkastet tid. Jeg har skrevet en del innlegg om dette med kroppspress. Det er den bekymringen jeg ser på som mest ubetydelig.

Jeg jobber med min egen tankegang hver dag, men det er selvfølgelig noe som tar lang tid. Jeg jobber med dette å bli komfortabel i min egen kropp hver eneste dag, men det paradoksale er at de som får mest tilgang til å snakke om dette temaet som kroppspress er de som gjør de operasjonene som finnes. Denne setningen er selvfølgelig litt satt på spissen. Men igjen det er slike ting som er med å underbygger kroppspresset i samfunnet.

Vi har et samfunn som er oppsatt på at man er ikke vakker om man ikke har den perfekte kroppen. Det som er sannheten er at alle kropper er vakre for det som gjør kroppen vakker er personligheten. Personlig har ikke jeg det som i samfunnet er sett på som den "perfekte" kroppen, men etter mye arbeid om å ikke være så kroppsfiksert har jeg blitt mer komfortabel med min egen kropp. Selvfølgelig er dette noe jeg må fortsette å jobbe med.

Jeg har innsett at "problemet" mitt er veldig ubetydelig i forhold til mange andre. Jeg jobber med tankene for å bli kvitt mine vrangforestillinger, og liknende. Jeg har funnet at den beste måten å jobbe med problemstillingen er å stå ved speilet hver dag før jeg dusjer og gi meg noen gode og flotte ord. Alt for å bli enda mer komfortabel med min egen kropp.

Jeg må beklage for at dette innlegget er litt kort, men jeg har et veldig fullt program, men jeg skal få blogget hver dag.

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene! Du kan også legge igjen eposten i Følg meg boksen for å subscribe til bloggen, og få et varsel neste gang jeg publiserer et innlegg. Jeg kan garantere at det vil komme veldig mye kult innhold den nærmeste tiden, så følg med!

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke.

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer