Dag 3: Mine 3 største frykter og hvorfor?

God formiddag folkens!

Da var det på tide for meg å publisere et nytt innlegg. i dag kommer jeg til å være veldig personlig, men det å finne sine tre største frykter er ikke så vanskelig som man skulle tro.

De som kjenner meg vet veldig godt hva mine største frykter er. Den ene av dem er kanskje veldig ubetydelig, men likevel er den høyst reel for meg.

La oss bare sette i gang:

Mine 3 største frykter og hvorfor?

Edderkopper/insekter:
Det er ingenting jeg hater mer enn insekter og edderkopper. Jeg pleier å si at alt som har mer enn 4 bein er unaturlig, med unntak av sommerfugler og marihøner. Jeg har aldri vært glad i den typen dyr og hvis jeg ser en edderkopp går jeg heller rundt den enn over den. Jeg har en veldig artig historie med en edderkopp i dusjen. Det var da jeg gikk på Dahlske og stod opp klokken 05:00, og var litt i ørsken og trøtt gikk i dusjen. Da jeg gikk i dusjen for å la det varme vannet renne over meg lukket dusjdørene ser jeg en edderkopp. Har aldri våknet så fort noen gang. Jeg skrek, skrudde av vannet og løp ut. Da kom min mor inn etter at jeg hadde tatt et håndkle rundt meg og løpt ut i gangen. hun tok edderkoppen for meg, slik at jeg fikk tatt meg en dusj. Har aldri likt dem og kommer aldri til å like slike ekle dyr.

Slanger:
Nå går vi fra et ekkelt dyr til et annet dyr. Jeg har aldri vært fan av slanger, men har også vært veldig imponert over mange slangers mønster. Jeg kan godt se tv-programmer om slanger, men skvetter like godt til hver gang. Ser jeg en orm ute i naturen eller en sleve liker jeg de ikke og løper derfor vekk i motsatt retning. Jeg kan bruke det samme jeg sier om innsekter, alle dyr med mindre enn to ben og mer enn fire er forferdelige skapninger.

Bake og levere fra meg en tørr kake:
Det hender jeg får en bestilling eller to på kaker og en av mine største frykter er nettopp det å levere fra meg tørr kake. Jeg liker ikke å spise en tørr kake selv og derfor vil jeg heller ikke levere fra meg en tørr kake selv. For å forhindre dette dynker jeg omtrent alle kaker. Jeg har også kommet opp med noen triks som skal gjøre at kakene blir saftigere. Dette er den frykten jeg kaller for ubetydelig, men likevel høyst reel.

Da håper jeg dere vil like innlegget mitt, og blitt bedre kjent med meg. ❤

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene! Du kan også legge igjen eposten i Følg meg boksen for å subscribe til bloggen, og få et varsel neste gang jeg publiserer et innlegg. Jeg kan garantere at det vil komme veldig mye kult innhold den nærmeste tiden, så følg med!

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke.

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Jeg har holdt slange en gang før og var ganske nær på å holde en tarantell av rasen pink toe. Må ærlig si jeg er gla jeg slapp å holde edderkoppen, og slangen føltes slimete, så kommer nok ikke til å gjøre det igjen😳
nouw.com/frulea