Byens Beste Sjokolademousse kake

Halloen dere flotte lesere!

I dag har sikkert dere som følger meg på Instagram har fått med seg at jeg idag har bakt en sjokolademousse kake. Det er en kake jeg er veldig stolt av for jeg syntes selv den ble utrolig flott. Kaka er egentlig veldig enkel og har få ingredienser, som igjen vil gjøre den til en kake som er lett å huske i hodet. Det er ingen overraskelse at jeg liker sjokolade og bær, noe denne kaken har en masse av.

Dessverre er dette bildet tatt med ringen på, det er fordi den ikke skal serveres før på lørdag, men oppbevares den på et kaldt sted som et kjøleskap eller kjølerom kan denne kaken stå noen dager uten at det vil påvirke smaken.

Oppskrift og fremgangsmåte:

  • 500 g. Kransekakemasse
  • 4 Egg
  • 2 ss. Kakao

Del kransekakemassen i små biter og legg over i en foodprocessor sammen med egg og kakao, og kjør med full speed til deigen er luftig. Deretter heller du deigen over i en kakeform, jeg bruker gjerne kakeformen fra Porsgrunn porselen med kakering. Det gjør at jeg slipper bakepapir og når ringen tas av står den serveringsklar på et kakefat. Stek kaken midt i oven på 175 grader i 30 minutter. Husk å avkjøle kaken helt før du legger over sjokolademoussen.

Sjokolademousse: Her har jeg brukt freia sjokolademousse pakke med melkesjokoladebiter for å gjøre det enkelt, når jeg i dag skulle bake to kaker. Men det er også et halvfabrikat som jeg liker veldig godt selv og som gjør nytten sin.

  • 1 pk. Freia sjokolademousse med biter av melkesjokolade
  • 2 dl. Fløte

Pisket sammen i 5 minutter på full speed, da vil du få et flott resultat.

Håper det smaker og vel bekomme :)

Klem fra meg <>

#sjokoladekake #mousse #Byensbeste #oppskrift #Kake #Fest #festlighet

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer