Byens beste kyllingpai

Inneholder egenreklame!

Hei flotte og vidunderlige sjeler!

Vil du unngå reklamen skroll nedover til etter bildet!

Når jeg delte at jeg ville gjøre en endring i livet for egen helses skyld og at valget for hjelp på veien var Forever sitt fit program, ja da kom kommentarene. "Er du sikker på at det er lurt?" "Det kan da umulig være trygt" "Da blir det bare pulver og tabletter på deg i tiden fremover" osv. Jeg har da alltid svart: "Forever samarbeider med leger, forskere og de beste spesialister på sitt felt når produktene utvikles. Forever har ekstremt høye krav til kvalitet og hver eneste serie gjennomgår ca 300 kvalitetstester på veien fra plante til ferdig produkt. Derfor kan jeg besvare samtlige av dine spørsmål med JA det er trygt. Hvis du har sykdommer du tar medisiner for skal du aldri starte med noen kosttilskudd uten å ha sjekket med legen din, ikke engang tran! Aloe Vera er en grønnsak og meg bekjent er det ikke mange som mener grønnsaker er negativt for kroppen.Fit programmet gir meg gode tilskudd som er et supplement til den helt vanlige maten jeg spiser. Tilskuddene kjøper jeg i egen butikk med rabatt og maten kjøper jeg på dagligvare butikken rett borti gata. Det stemmer ikke at jeg nå lever på pulver og piller og det er noe av det jeg kommer til å dele mer om i løpet av mine 90 dager på dette programmet. Du vil få deilige oppskrifter som hele familien kan kose seg med og nyte uavhengig av om man trenger endring i vekt eller vaner!En 90 dagers 100% fornøyd kundegaranti er et kvalitetsbevis for meg, det er rett og slett produkter du enten blir fornøyd med eller leverer tilbake og får pengene igjen, uten diskusjon! Hvilket annet firma gir deg mulighet til å teste ett produkt så lenge at du faktisk kan bruke det opp for så å kunne levere det tilbake hvis ikke du er fornøyd?Det var nok reklame... Vil du vite mer er det bare å sende meg en mail, besøke nettbutikken min eller kontakte meg dersom du har ytterligere spørsmål.

Nå skal jeg over til det som egentlig er poenget med innlegget mitt. I dag har jeg mormor på besøk til lunch og har i den anledning bestemt meg for å servere byens beste kyllingpai med en frisk salat ved siden. Nå lager jeg en ganske stor pasjon, men den er også super å servere til middag eller som en brunch. Jeg ELSKER denne paien, den er lett å lage, sunn og ser veldig delikat ut.


Det du trenger er:

1 stk. Paideig. (Her har jeg brukt ferdig paideig fra eldorado)

400 g. Kyllingfilet eller strimlet kylling.

200 g. Fersk mozarella

1 stk. Grønn squash

2 ss. Olivenolje

Hakket persille

Hakket gressløk

4 egg

2 dl. Fløte

160 g. Revet ost

1 Chilli

Noen frosne brokkolitopper

2 vårløk

1 søt paprika

Fremgangsmåte:

1. Sett ovnen på over og undervarme på 180 grader. Kutt eller riv Mozzarella i grove biter, riv squash med et rivjern, kutt alle ingrediensene opp.

2. Del kyllingen i biter (hvis du har kjøpt kyllingfilet) varm olivenolje i en stekepanne, og stek kyllingen i 2-3 minutter, mens du hakker gressløk og persille.

3. Tilsett squash, persille, vårløk, søt paprika og chilli sammen med kyllingen og la den steke i 7 minutter til. Smak til med salt og pepper.

4. Legg paideigen over i en paiform og stikk noen hull i bunnen. Visp egg og fløte sammen. Fyll deretter på med alt i pannen over i paiformen. Tilsett brokolitopper og mozzarella. Strø over osten, og sett den i ovnen.

5. Stek paien i 45 minutter midt i ovnen.

Serveringstips:

Server gjerne med en frisk salat eller focaccia ved siden.

Håper det smaker og velbekomme til en rett som passer hele familien og med veldig få kalorier.

Følg meg gjerne i sosiale medier eller stikk innom nettbutikken min:

Facebook

Instagram

Nettbutikken min

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer