7 days challenge HJELP!!!!!! + litt om fremtiden

God morgen dere skjønne mennesker!!❤

Jeg mottok i går kveld en mail fra en av dere fantastiske lesere som ville ha meg til å skrive en 7 days challenge på bloggen. Det var noe som jeg faktisk ble veldig inspirert av til å gjøre. Leseren som sendte forslaget på mail til meg kom med noen interessante poster for dag 1-6, men kunne ikke komme på flere utfordringer til meg, men siden forslaget var så bra så vil jeg at dere lesere skal bli med å utfordre meg på den siste dagen.

Jeg har fått følgende utfordringer:

Dag 1: fem situasjoner/ting du liker eller misliker, og hvorfor?

Dag 2: Du har fått en pott med ubegrenset med penger og skal gjøre absolutt hva du vil de neste 365 dagene hva ville du gjort?

Dag 3: Dine 3 største frykter og hvorfor?

Dag 4: Hvilken bekymring er mest unyttig for deg, og hva vil du gjøre for å endre på den?

Dag 5: Hvem/hva inspirerer deg mest?

Dag 6: Beskriv en hverdagshelt i dagens samfunn.

Dag 7:

Da håper jeg at jeg kan få deres hjelp til å gi meg noe å skrive de siste to dagene. Jeg sitter også å planlegger en rekke innlegg i fremtiden og har satt meg en rekke nye mål som jeg gjerne vil at dere skal få være med på.

Men dette innlegget handler i hovedsak om at jeg ber om deres hjelp til å komme på flere ting å fylle denne Challengen med. Bruk kommentarfeltet flittig også vil jeg i kveld før jeg legger meg skrive et nytt innlegg hvor jeg lanserer alle den komplette utfordringen. Kommer det veldig mye bra kan jeg også komme til å utvide til at den skal vare i mer enn en uke.

På forhånd tusen takk, dere er en inspirasjonskilde og en motivator som virkelig kan få meg til å prestere bedre.

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i komentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene, eller legg igjen eposten din i Følg meg boksen oppe til høyre og bli varslet om når det kommer et nytt innlegg.

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke.

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer

Kristine
,
Hei Kenneth jeg har fulgt bloggen din nå hver dag fra omtrent fra starten, og du skriver veldig mye inspirerende. Og mange slike challenger mangler ofte en ukens anbefalinger eller månedens anbefalinger. Personlig elsker jeg at bloggerne skriver slike ting fordi vi lesere blir kjent med boggeren på nye måter.
Kenzystanker
Kenzystanker,
Det var absolutt et interessant forslag, og tusen takk for de flotte komplimentene du kommer med.
nouw.com/kenzystanker