25 år med FOLKEKONGEPARET...

Hei dere nydelige lesere!

I dag vil jeg starte med å beklage at jeg ikke har fått skrevet noe tidligere, men dagens innlegg vil jeg rette mot det flotte kongeparet vi har. Kong Harald og Dronning Sonja har i dag vært deres majesteter nå i 25 år. Tenk at det alt er gått 25 år. Nå er riktig nok jeg kun 23 år, så jeg har ikke noen andre konger å sammenlikne dem med, men jeg vil som så mange andre også kalle dagens flotte kongepar for et folkekongepar. 

I dag feirer vi et fantastisk kongepar, noe selv den sterkeste republikaner må være enig i. Jeg er en sann royalist, og ville ikke byttet dem ut for noen som helst annen statsform. Til de republikanerne der ute, det er noe trygt med et kongepar som kan være en stabilitet i et ellers så varslende politisk styring. Vi har valg annethvert år, og en president må velges etter X antall år, mens et kongepar blir ikke skiftet ut like ofte.

Et kongepar er noe stabilt i et ellers vekslende politisk samfunn. Det er som statsminister Erna Solberg idag uttalte at en konge har masse erfaring som kommer godt med når en statsminister trer til. Og vil dere virkelig bytte ut denne stabiliteten og tryggheten dette medfører. Det er godt som en folkevalgt å ha noe som er trygt og godt å støtte seg til. (Kan jeg tenke meg....) For med den politiske situasjonen vi i dag har ville en president, neppe sittet mer en maks åtte år... Så ville det blitt valgt en ny.... Dette er ikke stabilt. Kall meg gjerne konservativ og museumsklar, men jeg velger gjerne stabilitet foran alt annet. 

Til slutt vil jeg bare takke Kong Harald og Dronning Sonja med dagen, må det bli 25 år til og gratulerer så mye med dagen og til dere alle flotte lesere Gratulerer så mye med dagen!!

Klem fra meg ❤

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer