Mitt namn är Wilma Salmonsson , jag är
en 13 årig tjej som har ridit i 10 år och alltid älskat hästarna , jag är mest hopp inriktad men dressyren är ännu viktigare för mig ! Min favorit färg är rosa och jag rider helst så fritt som möjligt , asså jag vill skapa sådana band så jag inte behöver träns och sadel , men det tar ett tag att få så då rider jag helst på Bettlöst träns och inte Massa spännen överallt hästar måste få vara hästar , stallet är alltid min prioritering 1 och hästarna mina bästa vänner! Jag har en tendens att lita på folk för enkelt , det är min största svaghet !

Insta: Wilmasalmonssson

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan , det på bilderna är saker jag MÅSTE/ska köpa till kenzo😍
Allt finns på hööks

Likes

Comments

Hejsan mitt namn är Elma södergren och jag har ridit länge både på ridskola och medryttar hästar , jag och Wilma delar på Kenzo, men då jag har cheerdance hinner jag inte vara i stallet fullt lika mycket, min favorit färg är vitt och min favorit doft är bombshell och jag föredrar att rida uteritter och hoppning , jag rider helst på bettlöst om hästen inte blir helt vild och gör som den vill. Min största svaghet är att prata inför människor jag inte känner. 

insta: elmasodergren

Likes

Comments

Hejsan , vi är två tjejer som fått hem en inriden travhäst utan utbildning ett sto född 2006 namn Kenzo , som vi antagligen kommer ha på livstids foder ni kommer få följa våran utväckling tillsammans med henne ,

Likes

Comments