Nu har jag varit ganska negativ på bloggen men jag vill ta upp det som ingen annan tar upp.

Men nu måste jag bara säga att jag är på Öland och omg vädret... 30+ på dagarna men tyvärr 20+ på nätterna (föredrar att sova när de e svalt).

Älskar seriös vädret! Idag runt 5 tiden kommer min comprendo (kan nt spanska så stavar säkert fel men I DON'T GIVA A DUCK🐤).

Håller på att omskola mig till engelska eftersom jag kan det bättre än svenska, man har ju även större nytta av att kunna engelska bra. Pratar flytande men omskolar min mobil osv (if u know what i mean).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu tänkte jag ta upp en sak som har legat mig varmt om hjärtat (säger man så?) i flera år. 

Om en kille lägger ut en magbild är det helt normalt, men om en tjej gör det blir hon stämplad direkt som ho*a. Jag tycker att det är väldigt fel eftersom att det är mage som mage.

Jag skäms inte över att säga att jag älskar min kropp (lång och smal) och får visa upp den precis som killar får. 

Älskar att ha på mig magtröjor och tränar oftast i bara sport-bh och tights.

 Om en man går utan tröja så gills det inte som "avslöjande" men om en tjej har magtröja är det väldigt "avslöjande" 

Kvinnor är inget jä*la objekt och ska därför inte behandlas som det!

JAG ÄR STOLT ÖVER ATT VARA KVINNA OCH KUNNA VISA MIN KROPP

Likes

Comments

Seriöst there's no worlds! Jag älskar serien! Älskar att hånet och springa med hunden och sen komma hem och se Geordie Shore!

Många säger "allt dom gör är att dricka, ligga, bråka". Precis! Det är vad som är roligt, likadant som Ex on the beach. Man kollar ju inte (iaf nt jag) för att se någonting helt utan spänning, om ni förstår hur jag menar.

Hela huset skulle seriöst förstöras om Gary eller Charlotte skulle lämna. Btw vet ni att Charlotte heter Charlotte-Lelita som fullständigt namn?

Likes

Comments

​Ni måste först förstå att jag inte är så insatt i politik så jag kommer säkert ha fel om något. 

Men tex om det är krog mellan två länder (vi kallar dom för A & B). Asså tänker dom såhär eller "Om vi spränger lite av deras land så kommer dom lämna oss ifred". Man ba "AA MEN BRA TÄNKT VAFAN". 

Såklart att B kommer spränga tillbaka och då kommer A att spränga annu mer oxh så fortsätter det.

Men när man spränger i nått land så drabbar de ju hela världen, med miljön tänker jag då. 

Sen har ju jag en liten "i dont give A fuck" inställning så om någon har gjort nåt mot mig så skiter jag i det. Men jag går fan inte och spränger deras brevlåda, förnek lite sämre tolkning av problemet med att spränga.

Likes

Comments

Hej! Nu tänkte jag skriva o  någonting som seriösts mindblowar mig och som jag säkert kommer få lite skit för men what ever. 

Det här med jämnstäldhet är väldigt bra och viktigt men vissa saker börjar gå för långt. Tjejer och killar är inte likadana (kroppsligt) och ska inte behandlas som om de ärr identiska. Jag är personligen varit med kilar under hela min uppväxt och är tekniskt sätt uppfostrad av de eftersom jag aldrig var med tjej-tjejer (ni förstår). Jag är 1,79 lång så är en väldigt lång tjej (men lång och smal är min favorit combination so i don´t mind)​ men jag vill ändå ha en kille som är längre än mig så att jag kan känna mig skyddad. Såklart att jag kan ta hand om mig själv (som alla kvinnor!) men det finns ändå en charm men att ha en längre och fysiskt starkare partner. Nu pratar jag inte om samkönade förhållanden för där tycker jag också att det är gulligt med de där `rollerna´. Missförstå mig inte, jag tycker inte att alla kvinnor ska gå runt och städa och att alla män ska vara de ända som arbetar. Men det finns en charm i att ha en `hane och hona` i varje förhållanden. 

Jag är själv ingen typisk tjej eller vad jag ska säga men ändå nån som kan behandla mig som både en kvinna och en bästa vän i ett.

Likes

Comments

Såklart! 

Min personliga åsikt är att tjejer absolut bör bära kavaj om hon känner för det. Det är sjukt snyggt och behöver inte vara nåt speciellt märke för att se bra ut. Jag har flera kavajer men mina favoriter är en ljurosa i tjockt silke som ändats kostade ca 500kr, och en svart från Berberry (med signatur mönstret på insidan) som kostar närmare             10 000kr. 


Men av någon konstig anledning så har den kvinnliga kavajen hamnat lite i skymundan och fokuset har varit med på den maskulina kavajen. Det var mer fram på 2014 som kvinnliga kavajen "invigdes", vilket är tur! Kvinnokroppen är (enligt min åsikt) stiligare, mer detaljerad än manskroppen. Så såklart ska kvinnor ha kavaj om dom känner för det! 


Likes

Comments