​Jeg har flyttet bloggen min fra Wordpress og over til Nouw!
Merker dette er veldig spennende da jeg nå blogger på en plattform igjen, som vil si at bloggen min blir mer synlig og jeg har mulighet til å komme på liste sammen med andre bloggere på Nouw.


Siden jeg fortsatt jobber med designet på bloggen er det en del ting som må på plass, jeg satser på at dette er på plass om ikke lenge! 


Likes

Comments

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg begynte å blogge for jeg synes det er veldig gøy å ta masse bilder, redigere dem, og ha et sted å legge dem ut, også liker jeg veldig det å skrive.

Hvilke blogger leser du?
Ida Wulff, Lene Orvik, Sophie Elise og Elin Skoglund er de jeg leser fast.

Hva gjør du på fritiden?
På fritiden jobber jeg, trener, er med venner, ser serier og Youtube.

Hva var ditt siste innkjøp?
Det var nok mat haha, men utenom det tror jeg det var julegaver.

Beste med 2017?
2017 har vært det beste året mitt og samtidig det verste.
Jeg er så utrolig glad for at jeg har kommet dit jeg er i dag, og
at jeg kan se tilbake på alt dette i 2018. Jeg har klart utrolig mye om jeg skal si det selv og jeg har oppnådd masse med meg selv.

Kjøtt eller fisk?
Her vil jeg svare fisk! Jeg elsker jo Sushi ❤

Syden eller storbyferie?
Jeg foretrekker begge deler.

Fly eller båt?
Siden jeg har flyskrekk så foretrekker jeg tog, båt og bil der man kan. Prøver å unngå fly. Dessverre er ikke det så alt for mange steder man kan gjøre det.

Hva er ditt politiske ståsted?
Dette mener jeg blir veldig privat, og ønsker ikke å svare på dette mer en at jeg er fornøyd med slik det er i dag.

Hvor høy er du?
Jeg er 1,80

Merkedag?
Her vil jeg si påske. Jeg elsker påsken, den er så fin! Tror jeg liker påsken bedre en jul faktisk.

Kan du vise leiligheten din?
Så klart jeg skal det. Jeg skal faktisk lage et innlegg rett etter nyttår. Gleder meg til å kan vise dere alt!

Hvor i Oslo bor du nå?
Jeg har flyttet fra sentrum til stille omgivelser. Bor i nærheten av Vinderen.

Hvor er spisestolene dine fra?
Spisestolene mine er fra Bohus og designet av Halvor Bakke. Veldig glad i dem altså!

Tjener du penger på bloggen din?
Jeg har tjent penger på bloggen min før. Nå tjener jeg ikke penger men får ofte gaver, samarbeid og sponset produkter. Alt dette må jeg skatte av!

25115037_1175272715938310_1708566617_n

Likes

Comments

Hva jeg ønsker meg til jul!

Jeg får stadig spørsmål om hva jeg ønsker meg til jul. Jeg vet ikke hva jeg ønsker meg til jul.
Alt jeg vet er at jeg har kjøpt ferdig alle julegavene min. Men om jeg må velge ut noe må det seriøst være noe fra Magnor Glassverk. Jeg elsker alt fra Halvor Bakke å ønsker meg så mye mer fra han!

Halvor Bakke er en av Norges mest populære designere, godt kjent som programleder fra ulike programmer på tv. Han har utviklet interiørkolleksjoner, møbelkolleksjoner, laget tapeter og designet gulv.

Halvor Bakke kan dette med interiør, og gir stadig ny inspirasjon til de norske hjem. For Magnor Glassverk har han med stor suksess designet seriene Cap Classique, Lerk, Rocks, Skyline, Square og Pure. Jeg ønsker meg spesielt lyktene fra Rocks og mer fra serien Skyline. Vasen står nok høyest på listen over hva mer jeg ønsker meg i akkurat den serien!

Halvor_Bakke_SkylineLux

Likes

Comments

Mange mener at når man frivillig velger å være en offentlig person er det på sin plass å tåle litt negative tilbakemeldinger, kritikk og hets. Men hvor går grensen? Når går litt over til for mye. Jeg har blitt en ganske så hardbarka gutt, som tåler å få en god del etter meg, jeg har for vane å børste meg på knærne og gå videre. Men hvor mye skal jeg børste. Hvor mye skal man finne seg i og akseptere?

Konsekvensen ble til slutt noe som gikk utover de fantastiske menneskene som gir skryt, konstruktiv kritikk, råd og som finner motivasjon i det jeg deler her på bloggen. Jeg leser alt dere skriver, og det positive veier langt tyngre enn det negative. Men så er det de negative, de kommentarene som skyter inn i deg som ett spyd. Men heldigvis blir ikke dette godkjent i kommentarfeltet mitt.

23756239_1162464610552454_545360465_nNår man stadig får stygge henvendelser klarer jeg ikke å forstå hvorfor jeg utsetter meg selv for akkurat dette. Hvorfor skal jeg gi så mye av meg selv, når man får så ufattelig mye negativt tilbake. Dette resulterte i at tidligere venner, kjærester og familie har fått kjent på alt dette. Min neste kjæreste eller bestevenn vil jeg holde utenfor offentligheten så langt det lar seg gjøre! Da kan ingen ødelegge eller komme med enkelte meninger folk måtte ha om meg som person. 

«hovedstadens homsemiljø» er ikke akkurat så stort når alt kommer til alt.
Der er vi alle et kjent ansikt.

Takk for meg.

Svarene på spørsmålsrunden kommer snart.

Likes

Comments

Hei fra vaskeriet på Majorstuen!

Jeg sitter her på vaskeriet og venter på at maskinen min med klær skal bli ferdig. Er så slitsomt at jeg må helt ned til sentrum for å vaske klær nå. Maskinen min er ødelagt så får derfor ikke vasket hjemme. Håper virkelig noen får kommet å fikset den snart 🙂
Ellers har det skjedd mye i det siste som jeg tenkte jeg skulle fortelle mer om senere i uken som kommer!

Men det er  på tide med en ny spørsmålsrunde igjen! Har jo fått noen nye lesere i det siste, og det er jeg veldig glad for. Skal gjøre det jeg kan for å ta vare på dere! Jeg gjør det enkelt, det er bare å spørre om det dere lurer på, i stede for at jeg skriver masse dere ikke lurer på. Så bare kjør på med spørsmål, så svarer jeg når det er kommet inn nok spørsmål 🙂

Så hva lurer du på?

23805348_1162475217218060_236910954_n

Likes

Comments


Men selv om jeg trives som singel har jeg hele tiden ønsket å treffe drømme-mannen. Jeg ler litt, for jeg vet ikke hvordan drømme-mannen ser ut en gang!
Jeg kan kjenne savnet av å ha en kjæreste, spesielt når jeg ligger på sofaen og setter på en film eller se tv. Følelsen av å ikke ha en myk og god armkrok å ligge i er kjedelig. Jeg går videre med hele tre seriøse forhold bak meg som jeg håpet var min store kjærlighet. Men jeg har hørt at kjærligheten dukker opp når det er riktig og når du minst venter det, og selv om alt virker usannsynlig akkurat nå velger jeg å tro på det. 🙂

Og.. Hva synes dere om at bloggen er mer aktiv igjen? Tenkte jeg skulle fortsette slik fremover da!

22689827_1142413115890937_2066131715_o22641617_1142413112557604_1192800470_o

 

Likes

Comments

Er det et sted jeg tilbringer mye tid så er det på mitt bibliotek.
Etter jeg flyttet et steinkast unna majorstuen har det blitt mitt nye møtepunkt og samlested. Vet ikke helt om vennene mine er like begeistret for det som jeg er, haha.

Men jo. Jeg sitter også en del på disse publikum maskinene som biblioteket har. Jeg liker ikke å sitte der. Det finnes så mange sære og rare mennesker der ute i verden. I dag satt en som brukte maskinen før meg og spiste hele sin frokost med tildekket bord. Og en satt å klippet neglene sine mens han så på YouTube!
Altså….. Jeg gleder meg virkelig til jeg får min egen pc igjen, og takk gud er ikke det så lenge til. Mamma mener jeg har vært snill i år! Og jo. Man kan fint møtes på biblioteket med hele Oslo janitsjarorkester for den regelen om at man skal være stille på biblioteket gjelder ikke lenger. Kan heller lese boka mi midt på Oslo S da det er roligere der 😉


22627358_1142396065892642_1941424371_n

Likes

Comments

Kjære alle lesere der ute. Eller om jeg har noen lesere igjen vet jeg ikke, er alt for lenge siden sist jeg blogget nå. Uansett skal jeg nå komme med en ny oppdatering til dere!

Jeg avsluttet mitt siste innlegg med at jeg flytter ut av Oslo og at jeg var klar for nye veier i livet mitt. Vel, jeg kan si såpass mye at jeg ikke har flyttet ut av Oslo da. Jeg har flyttet fra Grunerløkka og ut av sentrum. Nå bor jeg på eksklusive Nordberg i Oslo og trives noe helt fantastisk bra. Her har du Sognsvann rett utenfor døren og nærhet til mange fine turveier man kan gå. Akkurat nå har jeg ferie og nyter dagene med alt for mye regn…
Jeg har fått igjennom veldig mye annet i livet mitt også, og merker mange bekymringer har senket seg betraktelig mye! Har fått mye av den hjelpen jeg føler jeg trenger og at folk nå har litt mer forståelse. Fikk igjen en fin sum av staten og tenkte derfor at jeg tar med meg kjæresten min på en herlig ferie til et herlig sted om ikke alt for lenge, noe vi trenger begge to nå.

Har fått en stor pakke i posten her om dagen med noen produkter jeg skal vise dere om dere er keen på en ren og fin hud! 🙂

18698300_1050954211703495_2481027057002258205_n

Likes

Comments

For en uke siden skrev jeg mitt innlegg om at jeg flytter fra Oslo. 
Vel, mye har skjedd på bare denne uka. Jeg har kommet frem til at jeg vil fortsette å bo i hovedstaden en stund til! Men uansett er leiligheten sagt opp og jeg må flytte ut av denne på Grunerløkka. 
For ikke lenge siden hadde jeg visning og leiligheten er utleid igjen. 
Overtagelsen til ny eier er 01.05.17 som vil si bare litt over 2 uker! Men slipper da oppsigelsen på 3 måneder som er veldig deilig. 
 
Jeg er veldig stresset nå som tiden går, da jeg faktisk ikke har funnet ny leilighet! Håper virkelig jeg finner denne innen rimelighetens grenser, noe som vil si i løpet av en måned. Jeg vet hvordan markedet er i Oslo og det kommer til å bli hardt, men jeg gir ikke opp! 
 
Han nye som tar over ønsker jo hvitevarer, noen møbler osv så da slipper jeg å tenke på at disse skal fraktes og oppevares her og der. 
Noe som vil si jeg bare vasker ut, tar med meg det nødvendigste videre og flytter ut. 
 
 

Likes

Comments

Som overskriften sier er jeg lei av å være konstant syk.
Jeg har over en legre periode gått med magesmerter, muskel- og leddplager, hodepine og kvalme. Jeg har tatt alt for mange prøver hos legen, prøvd alt av ting du kan finne på apotket men blir ikke bedre. Jeg er en hypokonder og tror alltid det værste med en gang, og tenker at jeg er alvorlig syk. Magesår, kreft, andre farlige overførbare kjønnssykdommer osv… Men nå skal jeg til en spesialist som skal finne ut av alt dette, og håper virkelig at det skal hjelpe slik at jeg kan få riktig behandling og medisiner..

Med andre ord går dagene mine slik: Drar på jobb, spiser, legger meg i senga og vrir meg i smerter.

I går var det første søndag i advent og det betyr at det faktisk bare er 26 dager igjen til jul!

12063835_795540557244863_113605502236243986_n

Likes

Comments