Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

    

Gårdagen var jätte mysig verkligen, festen var i fruängen. På samma ställe vi var på alla hjärtans dag då det hände lite saker som jag inte tänker nämna. Med de va både roliga och mindre roliga händelser, men men. Gårdagen gick lite bättre så alla hade det roligt och festa på. Jag hade på mig accessoarer från Angelica Blicks kollektion från BikBok, tyvärr så ser man nog det inte jätte tydligt på bilden men fick många komplimanger under kvällen iallfall så blev super glad!😃

Likes

Comments

       

Min fredag bestod av grillande hemma hos William, flera av hans kompisar kom över så man hälsade på både gamla och nya ansikten. Det var jätte trevligt verkligen, vi bara satt där hela kvällen och bara prata en massa. Behövde verkligen det, nu måste jag göra mig i ordning för ikväll blir det hemma fest hos några från min systers klass!

(Ser dock lite små sur ut på bilden, men men det är jag inte iallafall hehe)

Likes

Comments

Jag har nog glömt att nämna att vi har skaffat en ny hund, han heter Göran och är nog världens sötaste mini hund jag någonsin har sett. Han är sååå bedårande och liten, han får precis plats i min hand och blir inte mycket större än så. Han var ett spontan köp i torsdags faktiskt, gosigaste hunden någonsin! Och på bilden ser vi Göran och min andra hund Vincent. 

Likes

Comments

I lördags var jag nog på en av de sjukaste festerna jag har varit på länge, det började med en enkel mys grillning hemma hos Juno. Tillslut droppade det in flera människor då och då och allt blev bara helt vilt och allmänt sjukt kul. Folk hoppa i bådeBubbelpoolen och den stora poolen. Flera av mina kompisar kom också efter ett tag, jag visste att både jag, min syster och juno skulle få städa pp allt dagen efter så jag gick i princip och la mig… om man kan tolka de så hehe. Men ja, dagen efter var inte liiika kul asså, har aldrig sett så mycket kaos i mitt liv. Hahah men lyckad kväll blev det och de vill jag tacka alla för!

Likes

Comments
Likes

Comments

Denna midsommar var nog den bästa jag varit med om, den började på Rebeccas landställe med en massa midsommarmat (som då inte är så mycket för mig, håller mig borta från fisken och allt annat halvt slemmigt..) men men, efter allt mys och sjungande så drog jag Paula och Rebecca hem till Becca där vi började grilla till festligheterna som skulle börja senare. En massa vänner kom hem till "oss" och det blev bara en hel grym kväll. Kunde inte begära mer än så. 

Likes

Comments
Äntligen har min fina "barndomsvän" Linnea fyllt 18 år, då vi firade stort hemma hos henne i onsdags med en massa grillande och dansande. Det var verkligen en super mysig kväll då jag både träffa gamla och nya vänner, vi hängde hemma hos henne en bra del av kvällen tills vi drog ner till bryggan där folk badade både med och untan kläder. En hel flippad kväll, helt underbart!

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@kellytangring