Header

Hellu allihopa och typ godnatt snart?!
Klockan är strax 00.00 och jag har haft en underbar dag med Ellen grayside aka Ellen Granström irl. Vi träffades för första gången i verkligheten idag och det var jätte mysigt och roligt! Fantastisk tjej! Nu har jag varit vaken i många timmar så nu säger jag natti natti, nu ska kelia nanna! Sov sött med er! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 56 Readers

Likes

Comments

Känslan av uttråkhet när du är den enda av alla i hela klubben som är inloggad plus den enda av dina vänner i vänchatt som du brukar prata med. 😝

Det är då man passar på att göra lite dagliga uppdrag så man bygger på sitt rykte lite!
Och btw, förlåt för jag varit lite seg på att skriva inlägg men dom senaste två dagarna har jag varit på Landskrona karnevalen och träffat lite folk så yes. Men nu är jag tillbaka igen!

Hoppas alla har en nice lördag! 😄🔥

Likes

Comments

Gokväll
Ikväll har jag gjort dom nya uppdragen som kom igår samt dansat och haft väldigt trevligt med några vänner. Riktigt mysig kväll, förutom att jag har haft ont i halsen irl, men det är en annan femma. ^^
Nu har jag ont i benen efter allt dansande så nu blir det sängen!
Måste bara få tillägga att jag verkligen ÄLSKAR den nya strandtävlingen. Jag som annars brukar ogilla tävlingarna ganska mycket eftersom att jag kämpar och kämpar men aldrig får bra tid så ja. Men denna var chill! Love it!

Vi hörs imörra! Natti natti! :)

Likes

Comments

​Ber lite om ursäkt för en dålig uppdatering från min sida eftersom att jag inte varit aktiv på sso eller bloggen nu på två dagar. Jag har faktiskt spelat sims 4 istället. Men nu skulle jag försöka logga in men då gick det inte. Jag antar att dom fortfarande håller på att uppdatera vissa saker så förhoppningsvis funkar det senare. Det gör inte mig så mycket eftersom att jag ändå måste söka lite jobb. Yes, så är det när man är"gammal" som mig. 😊 

Men jag hoppas på att det funkar att logga in senare så jag är förväntansfull inför den nya uppdateringen som kom igår! Videon från FP stranden och dansen såg faktiskt bra ut så det ska bli kul! 😊 Sålänge fick jag slänga in en vecka gammal bild på mig, Ellen Grayside och Alva Greennight. Åh, ni är så underbara. 

Ha en bra dag allihopa så ses vi på förmodlingen på spelet sen! 😉

Likes

Comments

Tja!
Igår buggade jag och Tanja Silverfield in oss i skördebygden. Det är så vackert där så vi ville spela in en liten video och ta några bilder. Videon finns uppe på Tanja Silverfields youtube. Det är bara att söka på hans namn så kommer den upp. 

Btw, glöm inte att breva mig och ställ massa frågor som ni vill att jag svarar på! Videon kommer att komma upp senare i veckan! :) 

Ha en fin måndag! 

Likes

Comments

Yes, här står jag på transporten i Moorland (mitt hemstall), och ja.. jag venne. Denna är från inatt när jag och några andra hade lite roligt i globalchatten.

Skaffat youtube konto!

Hej och "godmorgon" allihopa.
Idag har jag skaffat ett youtube konto där jag heter: KeliaPinerock - https://www.youtube.com/channel/UC7iiJ5iaC0KRE6Y9NxhXi-g så in och kika om ni vill. Som sagt så har jag ju inte börjat lägga upp något än men det kommer ska ni se. Jag tänkte börja med en video där jag svarar på lite frågor som jag vill att ni ställer till mig (om ni har något ni undrar över). Det är bara till att breva mig på sso Kelia Pinerock och ställa frågor. Jag tänkte då göra en video med mina svar till er som jag sedan lägger upp på youtube, :) Men nog om det.

Igår hade jag en väldigt trevlig kväll med bla Ellen, Meja & Tanja Silverfield (Krille). Vi var väl lite trötta så vi hade lite kul i den globala chatten. Där kan man hitta många.. ehm, ja.. många intressanta personer eller vad man nu ska kalla dom haha. Vissa är lite märkliga om man nu får vara så rude och säga så. ;) Men lite kul var det allt. Sen finns där hur många underbara personer som helst på sso också och det är dom som gör det så jävla värt att spela.

A, anyway, idag kommer jag som sagt spela hela dagen och bara ta det lugnt. Det är ju slappesöndag :D Så om ni vill får ni gärna breva, skriva på min instagram som också är Kelia Pinerock eller ja, gör vad ni vill och njut av en ledig härlig dag!

Cya! :)

Likes

Comments

SE HIT!

Ikväll är det nämligen så att Tanja Silverfiled (Krille), ska lägga upp en video på youtube där han svarar på lite frågor. Så in på sso och breva massa frågor till honom så svarar han på dom ikväll genom en video han spelar in! Det skulle verkligen uppskattas! :D 


- Idag har dagen spenderats hos Tanja Silverfields (Krilles) mormor i Malmö där vi åt frukost och hade det mysigt. Kom hem för en stund sen och nu kan jag äntligen koppla av med lite sso! Det är ett så mysigt spel. 

Hoppas ni alla har haft en helt underbar dag för det har jag! & ps, glöm inte frågorna, hihi ;)

<3 

Likes

Comments

Hej!

Förlåt för att jag inte varit aktiv på bloggen nu på ett par dagar men ibland har man så mycket i sitt privatliv. Jag har umgåtts med släkt och vänner och det är sånt man gör mer av när man är äldre på sina lediga dagar. Just nu har jag ju ett mini "lov" från mitt arbetssökande och då får man passa på att vara lite social med folk. Men nu har jag nog inte så jätte mycket mer bestämt så nu kan jag vara aktiv igen! :)

Igår var jag, Tanja Silverfield (Krille) & Meja Friendheart (Matilda) iväg på äventyr och gjorde dom nya uppdragen som kom med uppdateringen i onsdags eftersom jag inte haft tid att göra dom innan. Meja var bara med för nöjets skull medan jag och Tanja Silverfield gjorde dom. Innan dess byggde vi även rykte med bobcats. Det är sånt som måste göras om man vill ligga på topp.

Eftersom att jag var så himla trött igår och inte orkade skriva ett inlägg så gjorde jag det nu idag istället. Kan också berätta att jag vaknade upp av ett irriterande meddelande på skype av en "vän" som jag tyckte mycket om och alltid kommer att tycka om som berättade att det nog var bättre att hon ignorerade mig på sso eftersom att jag är så upptagen i mitt liv så hon inte vill tjata på mig om att snacka i skype. Liksom hallå? Vad är det för något? Är man vänner ska man kunna acceptera varandra att man inte alltid har tid att prata varje dag. Aja, anyway. Jag nämner inga namn men personen är borttagen av mig nu istället. Med detta ville jag bara säga att jag är en vän med mycket mycket tålamod som verkligen finns för mina vänner men accepterar man inte mig så vill jag helst inte lägga ner tid på sånna personer. I slutändan vet man vilka som är ens riktiga vänner.

Iaf, hoppas ni får en fantastisk fredag idag! :D

Likes

Comments

Gokväll.

Spenderar lite tid nu på kvällen inne på sso och tar lite kvälls foton. Som ni ser på första bilden så ser det ut som en hoppande ko. Ställningen fotot är tagen på ser ju inte riktigt klokt ut. Aja, det är iallafall min opalchaser aka kossan mu som hoppar där. :p Den andra bilden blev jag mer nöjd med. Men ja, jag har inte så mycket mer att göra på sso nu än att fota lite och bygga rykte. Så det är det jag gör. 

Ni får ha en bra kväll allibopa! :) 

Likes

Comments

Hej. 

Idag är vädret inte alls bra nere i Skåne. Jag ska strax gå till stan med mamma och min syster men när jag kommer tillbaka ska jag försöka spela lite mer sso. Jag var nyss inne en snabb runda men det gick ju knappt att spela. Det laggar så himla mycket och spelet tappade till och med kontakten med spelservern. Aja, anyway, vi hörs sen! :) 

Likes

Comments