Hej!

Jag vet att det är rätt sent men jag kan inte sova på grund av smärta i ben men även pga fööööör mycket tankar som surrar i huvudet en natt som denna...

Oj oj. Mitt liv har totalt förändrats efter resan till Mallorca. Ord räcker egentligen inte till, men jag ska försöka förklara plus att jag måste få skriva av mig. Vart ska jag börja? Jo, Linus.

Jag brukar inte vara den som gillar skryta eller skriva om "åhhh titta på mig-saker", that's not me. Men detta är ett undantag!

Jag träffade honom på Mallorca och till en början så var jag lite tveksam till att träffa någon. Jag har varit rätt negativ till killar, kärlek och förhållanden eftersom att jag har haft en tung och lång period som har varit kass. Haft rena rama oturen! Gått igenom så mycket skit!

Sedan så träffar jag killen som är den sista och välbehövda pusselbiten i mitt liv. Enda sedan han kom in i mitt galna liv så har jag varit lycklig och rädd. Varför rädd? Jo, för att mista honom och för att våga ha känslor. Men han har fått mig på fall, ordentligt.

Linus är en sådan genomgo och snäll kille! Vill inte vara utan honom, han är värd det bästa. Han kanske ser tuff och kaxig ut på utsidan men insidan är superfin och underbar. Jag har aldrig typ trott på när kompisar och andra har sagt att dom saknar sin partner så att dom blir galna, men nu vet jag hur det känns. Jag äter upp mina egna ord...

Han är väldens finaste, knäppaste och skönaste kille! Sedan har jag haft turen att få träffa hans familj och sköna polare 😉 haha, supergoa allihopa!

Mina vänner, drömprinsessan/drömprinsen dyker upp när du minst anar!! Jag har funnit min! Ge inte upp! ❤️ Personen är dig nära! Just wake up. Jag skiter i om jag låter som någon kärlekspoet, jag säger bara sanningen.

Saknar honom just nu, tack för att jag har dig Linusboy ❤️

Godnatt kära vänner! 😊


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments