Tja!

Hur e läget? Jag är skittrött och ska sova nu, en dag kvar sedan är det lite ledighet! Härligt! Puss // J


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tja!!!

Fan vad fin dag det har varit! Soooool <3 jag har träffat mina absolut favoritmänniska idag och jag saknar henne redan! Hon är verkligen som en syster och det var så skönt att bara få prata ut om allt som finns på denna jord. Jag hittar alltid tillbaka till mig själv med henne, bästa! Love you!

Imorgon är det plugg och nu jävlar ska jag plugga och bli klar med allt!!! Nu kör vi gubbar :D wooooop woooooppp
Pössss // J
Likes

Comments

Hola! :-)

Hoppas allt är bra med er! Har varit med om en av den sjukaste veckan på länge och jag kan inte beskriva den... Det är mycket i skolan just nu eftersom att alla NP har börjat och sedan har vi massor av läxor/inlämningar som måste göras. Hjälp! 

Utöver skolan så är det mycket saker som händer privat och jag orkar verkligen inte ta upp det. Jag är liksom trött på att bara prata problem, jag vill bara vara glad! Men hur tusan blir man det?! Genom att umgås med dem man tycker om och skita i vad andra tycker! Eller? Sedan måste jag egentligen träna men min träning har jag puttat undan... Ska ta tag i detta snart! #waitingforthemoment 

Har träffat lite nya vänner som jag försöker hitta tid till men jag har knappt tid till min familj eller närmsta vänner, måste skärpa mig med detta. Jag vill ju umgås med er alla, goingar! En annan sak som jag och Victoria har kommit fram till är att när något händer mig så händer fan i mig allt. Yes! Så är det, längtar tills att denna perioden är över. Give me summer now! Take me to Miami <3  Jag tror inte att jag är ensam om detta, eller hur? 

Hade mitt muntliga nationella prov idag och det gick väl OK men jag kunde gjort bättre ifrån mig... Men något kom i vägen igår kväll så jag fick inte tiden till att öva. Men som sagt, man ska inte älta saker som man faktiskt inte kan ändra. 

Har väldigt stor lust att resa iväg till Miami och sedan bosätta mig där för resten av livet, kanske flytta till Kreta sedan (om jag har tröttnat på Miami).... :D Dansa på stranden med en massa snygga boys med en go drink i andra handen och bara leva livet med mina vänner! Skit i allt annat, jag vet att mina goa vänner behöver komma iväg lika mycket som mig och så fort jag har vunnit på lotto så ska jag bjuda er på en resa dit, babes! ;-)

#quotesforlife

* Sometimes the questions are complicated and the answers are simple. 

* You only live once, but if you do it right, once is enough!

#doityourway // #dancelikeafreak

Kisses to you all! <3 // J Likes

Comments

Tjoo!
Har fullt upp med mitt liv just nu, allt händer på en gång! Ska försöka få ordning på allt!

Imorgon börjar skolan igen... Usch !!
Puss! // JLikes

Comments

Tja!!
Jag vill göra något galet, man vad?? Haha jag är jätterastlös :D

Idag har jag pluggat lite och lyssnat på musik, skulle ha träffat lite folk men det blev att greja hemma istället. Puss! // J

Likes

Comments

Tja!

Har haft fullt upp hela dagen med saker! Hela kvällen har tillbringats med snap chat med en massa människor och såklart Facebook ;-) plus en film: Mig äger ingen

Ingen jättebra film men jaja, ha det bäst! Puss // JLikes

Comments

Ibland blir inte alltid livet som man har tänkt sig. Man gör sina misstag och lär sig av dem, man gör rätt och gör om det på samma sätt om inte ännu bättre. Livet är fullt av olika resor och överraskningar, bra som dåliga.

Ibland vill man bara fly sin väg och bara dra iväg från det som finns. Komma bort från det som är jobbigt, det som tynger dina tankar. Man tröttnar helt enkelt på det som man har, bra som dåliga.

Ibland känns livet som ett paradis och man njuter av livets frukter. Ditt paradis kanske är rena mardrömmen för någon annan, vi alla vill olika saker. Men när du lever i ditt paradis så mår du som en kung och det är du som bestämmer. Du gör galna saker, bra som dåliga.

Men ibland finns det saker som bara förstör. Man kommer i en svacka eller i lång uppförsbacke som du måste orka gå upp för. Du har dålig kondition och vill ge upp, vill bara gråta tills du inte orkar mer. Du ger upp och ingen ser dig. Du känner dig ensam, trött och helt slutkörd. Du hör hur folk ropar ditt namn, men du svarar inte för du orkar inte. Det känns tungt, någon skriker något idiotiskt till dig men du orkar inte att käfta emot. Du försöker tänka på det som gör dig glad, men allt känns bara patetiskt. Andas. Du har sprungit en lång bit, du har tvingat dig själv att klara det. Blodsprängda ögon, svett och blodsmak i munnen. Tårarna börjar att rinna, smaken av salt smyger sig in genom mungipan. Du gråter och kan inte andas längre. Du vill inte mer.

Samtidigt så väntar du på att ett mirakel skall ske, fort. Du vet att ingen annan kan hjälpa dig, mer än du själv eller miraklet. Tårarna blir bara fler och fler. Det gör ont när du tänker tillbaka på alla minnen, bra som dåliga.

Ingen annan fattar vad du känner eller går igenom, du vill inte gör någon besviken. Var stark.  Du fortsätter att springa även fast du inte har någon energi kvar och du har smärta i hela kroppen. Du kniper käft och väntar på ett mirakel, bra som dåligt. Helst ett bra. 


//J

Likes

Comments