very good saturday and a no good sunday

Vi vaknade idag och var inte på underbart humör, inte som att vi var arga eller så men lite ledsna var vi nog. Det har varit en grå dag helt enkelt, vilket är helt okej. Ibland så mår man inte bra, ibland måste man iväg och arbeta fast man är lite ångestfylld. Ibland så kan man vara hemma, precis som vi varit idag och då är man ändå tacksam över att det inte finns så många måsten.

Imorgon så börjar min interutbildning på nya arbetet och jag är jättetaggad även fast allting är lite trubbigt. Det finns ingen riktig *sting* för någonting just nu, men jag har plockat ned alla mina saker och jag är redo inför morgondagen iallafall!

Dock var det inte därför jag valde att skriva nu, utan jag tänkte skriva om att man får skämma bort sig själv samt de man gillar när saker inte är jättebra. Det brukar hjälpa mig att få visa de jag älskar att jag uppskattar de lite extra när jag är ledsen, inte för att jag har skuldkänslor eller så. Det är bara för att jag blir glad över att de jag älskar glada!

Så idag gjorde jag bacon pancakes.


Detta blir vår brunch. Det är något som jag typ kan dö för, nej inte så allvarligt men det var verkligen behövligt idag. Jag och Marcus skulle egentligen ut på bio ikväll men vi mår som sagt inte hundra så vi kanske bara tar en promenad. Jag är så tacksam över alla en dag som idag!

Igår så åkte vi till Eskilstuna och träffade på mamma, pappa och Jacob där! Ravina valde också att hänga på!


Vi vandrade runt i min nya högskolestad och som tur är så befinner sig min högskola jättenära tågstationen! Jag är så glad över att min familj ville följa med mig och titta och leta med mig! Sedan satte vi oss och åt lunch och försökte kika inne i centrum men det var så dött! Varför är det dött inne i Eskilstuna centrum? Kommer inte klara mig, jag kommer längta tills jag fått komma hem till Linköping igen, hahah!

Hoppas ni har haft en fin helg ni med!


Gillar

Kommentarer