landar i nya lägenheten

Hej!

Gissa vem som numera är Nyköpingsbo! Jo vi är! Det är så otroligt sjukt och roligt och vanligt men spännande också! Jag har inte ännu funnit tiden att påbörja skriva om min lägenhet och inredning osv men jag har hunnit med en massa annat.

Utanför lyser sommaren fortfarande så jag tänker inte bara sitta hemma och arbeta utan ta vara på staden som jag återigen får kalla för min egna. Här är ett litet smakprov på vad jag gjort på sistone!


Först och främst så har vi blivit med lägenhet. Torsdagen den första juli fick vi nycklarna och vi flyttade på fredagen! Sedan dess har vi försökt få ordning på hemmet som vi kallar vårt egna!


Vi har tagit oss lite turer till Oxelösund och Femöre som är så otroligt vackert under sommaren! Här är vi ute vid Femörefortet och sitter och tittar ut mot Östersjön.


Det har blivit en tur till Skärgårdsvåfflan också så klart! Det är ju tradition!


Mer än så så har vi hängt mycket hos mina föräldrar...det underbara vädret har bjudit på grill- och spelkvällar. Det är nästan så man glömmer hur lugnt livet i småstad är. Det går inte i många knop och vi finner att vi måste underhålla oss själva. Det är så skönt att slippa all stress och bara få vara. Imorgon blir det grillkväll och bad med vänner.

Hoppas ni njuter av sommaren lika mycket som vi gör!

Gillar