heldag hemma hos mamma och pappa

Igår spenderade vi hela dagen hos mamma och pappa ute i deras hus! De hjälpte oss få hem en bokhylla jag köpt på auktion och sedan så hängde vi där eftersom vi inte kan göra så mycket mer med våra liv just nu. Åh, ni undrar varför?

Jo, det ska jag berätta för er: för att vår bil har problem så vi måste lämna in den. Suck, att detta sker precis innan vi ska börja ha visning i Linköping suger verkligen. Jag blir så trött och ledsen men som tur är så lånar mamma och pappa ut sin bil till oss. Det är bara så segt för det känns som att så fort en del i livet går rätt så kommer nästa slag. Det är inget man dör av, jag hävdar inte att detta på något vis har förstört mitt liv. Jag bara klagar eftersom det är så otroligt segt att bilen la av precis just nu...

Men idag så fick jag hem bokhyllan, sedan åkte vi hem till mamma och pappa och hängde där till kvällen. Det blev sallad till lunch, biffar och potatis till middag samt OSTBRICKA. Jag fick den stora äran att fixa det och förutom mina spontana ostbrickor som jag gjort med vänner så har jag noll erfarenhet av att göra ostbrickor men jag tyckte den såg rätt så aptitlig ut!


Gillar