dagens

Jag vaknade och mådde inte underbart, jag är säker på att det är luften i denna stad som får mig att känna mig förkyld så ofta. Jag liksom vaknar upp och är täppt i näsan men as the day goes så mår jag bara bättre och bättre. I slutet av dagen är jag inte täppt längre och har inga symptom på förkylning alls. Nåväl, skippade skolan idag på grund av just detta och nu sitter jag hemma, klockan halv tio och känner mig frisk som en nötkärna. Så. Onödigt.

Imorgon kommer dagen bestå av studier, så jag ska sitta och läsa böcker, skriva min seminarieuppgift och förbereda mig inför morgondagens seminarium. Jag hoppas det kommer gå bra, känner att denna typ av kurs, såsom den är upplagd, är väldigt genomtänkt. Det märks verkligen att vår föreläsare vill att vi ska klara denna kurs. Självklart vill ju vi det med!

Mer än så så kommer jag börja utveckla mig själv på andra sätt. Ni vet ju att jag har haft problem med ångest bl.a. och jag har fortfarande inte fått till det att börja rita eller börja skriva men jag uttrycker mig på andra vis. Jag gör det via bloggen till exempel men även genom mitt inredningsintresse och genom att jag stickar mycket när jag får tillfälle. Jag hade nu tänkt försöka mig på att sticka en tröja. Jag har aldrig gjort det och känner mig lite nervös inför tanken men jag känner ändå att det kan bli väldigt bra.

Eller ja...jag hoppas iallafall. Hoppas ni mår bra ute i det kalla aprilvädret!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229