Sommaren blir till Fkn kaoos! Från att gå helt berusad på tysklands gator till fester utan stopp. Det enda som står ivägen till mer galenskap e skolan, där du får konsekvensker om du bara går på toa utan tillåtelse.
Men de finns mer saker som e fucked up (yes du hörde rätt)
Är folk som du kishe kännde väldigt bra snackar skit bakom din rygg och bara vill se dig misslyckas. Verkar som om skolstarten gick sämre än vad jag trodde de skulle bli. Som min mamma brukar säga i oanpassande lägen; "livet är en berg o dalbana" vilket är helt sant. Jag menar det finns de som skriker efter nedsjunkning medans folk skrattar ihjäl sig. Finns väl ingen person som typ bara har en helt vanlig ansiktsuttryck när man åker, om inte den person har en fucked up sjukdom.
Det jag nog försöker komma fram till är hur långt tid det tar för en till yrseln har gått bort..
(Har yrseln inte gått bort. E de förmodligen oxå ett sjukdom)
Hur långt tid det tar för en att bara kunna acceptera att man ej kan bli gillad av alla och bara gå vidare me de vänner man redan har.De va allt för mig idag, glöm nt att besöka min blogg nästa gång, keepyaheadup everyone and deuces 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

To All the ladies out there Who thinks that all guys are the same;
Ladies: dont take off your pants because he called you beutiful, take them off because he love you. Dont open your legs because he Said you'd make a good mother, open them cuz he's ready to be a father.
Dont take him HomeBecause he gave you a ride Home but because he treats you like a Queen.
Now ladies dont push him away because he dont have no money, hold him close because to another women he's honey. Now dont go punishing him another man hurt you, he's only trying to help you heal.
Dont stay up at night wondering where to find a good man.. Because a good man are not found. They find you.

Likes

Comments

väldigt passande rubrik till dagens ämne. fuck gravitationsregeln, detta är mer fucked up än isacc newtons äpple. att låtsas va någon man verkligen inte är kan skapa ett hål i sitt eget liv som sedan kan va svårt att täppa till. jag menar låt oss säga att du nu låtsas vara en fake person, skapar faka så kallade "vänner", then you fall in love.. in fake ofc. vem vet de kanske tycker om den personen som du låtsas att vara. du kanske får ett bättre socialists sida. får fler och fler vänner tills de kan täcka hela mount Everest. men tro mig när jag säger att ingen människa har nånsin bestigit mount everest topp utan syrgas.. du är syrgasen. syrgas e fusk..                                                                                                     va dig själv, visst du kanske inte klättrar lika snabbt på toppen men de är väl bättre än att störta mot sitt död.. what goes up.. must come down, but that doesnt mean you cant climb again?

Likes

Comments

du granskar personen från topp till tå men kan fortfarande inte fatta hur nära ni va varann för ett tag sen. vänner? oh nej, något mycket närmare.. ett slags blod band som verkade va obrytbar tills nu..

yepp folk förändras till helt känslolös blod sugande idioter som bara väntar på att få reda på alla saker som kan knäcka dig. folk du kunde ge ditt hjärta till. men som lekte me den som om den vore helt värdelös. du som läser detta kanske fick en flashback på just den personen som gjorde allt detta. folk förändras, de blir kära, de har bättre saker för sig och de sista de gör är att tänka på just dig och hur du mår. känslan är en blandning av aggressivitet och nedsjunkning, som först verkar helt hopplöst o få bort. när du ser att allting börjar gå åt helvete så måste du hålla huvudet högt och hitta ljuset som döljer sig även vid de mörkaste dunklen. vilket i detta fallet är att du nu har sett vad som döljde sig bakom masken; en skugga som förföljde dig tills  den försvann  så fort det blev mörkt. va inte ledsen för att du va en idiot som trodde på skuggan.. va glad för att du nu vet va den va kapabel till.

im on one.
you know im on one.
yeah.I said im on one
you know im on one ..
/drake
 

Likes

Comments

uff de va länge sen jag skrev ett inlägg really sorry about that but hey! cheer up de ett nytt år. 2013! ett helt nytt år men helt nya problem som bara väntar på att bli gjorda men de e de som gör livet mer spännande, utan problem hade livet varit alltför enkelt och det hade lämnat dig helt utan utmaningar.

på tal om utmaningar så måste jag ta itu med natutvetenskapsproven som jag glömde göra förra året -.-  och basketen har blivit hårdare! men när allt känns som om de går mot helvete.. då e de där du ska ge allt för att vända upp de mot ett bätttre riktning. de e helt sjukt att sverige har förbjudit saker som pepparkakor o biljard? jag menar hallå! i amerika sänder dom tv reklamer om en dejtnings sajt som kallas för "blackpeoplemeet.com" .. no words jag blev oså rätt så chookad n'är jag såg reklamen...

de va allt för idag gott folk glömm inte besöka mig igen nästa ;)

 

Likes

Comments

som du kanske har märkt så har jag inte bara satt frågetecken efter rubriken. nej, jag har inte minnesförludt om ni tror det. utan jag vill veta lika mycket som er! vad jag är ämnad till och och vem jag egntligen är. jag menar har ju inte träffat farsan sen jag va 6 bast och bor inte längre me min mamma p.g.a svinet jag har till styvpappa.

det sägs ju att sonen alltid efterliknar sin far men ibland känns de som om han e borta. jag menar jag liknar inte mina kusiner (från min mammas sida) där alla är lite mer mörkare än mig själv. som om jag vore den vitsate fåret i familjen. ibland när jag ser mig själv i spegeln så undrar jag om jag liknar honom.

 sist jag såg honom höll han min lilebror i famnen och skrek på mig så  fort jag rörde honom. jag visste direkt att att min plats inte va där och att han hade andra som han brydde sig mer om.     efter det höll jag modet uppe och  hoppades på att han ska ringa och bestämma tid för att träffa mig... det har nu gått 9 år och jag väntar fortfarande..

Likes

Comments

asså shiiit!

vi har alla haft dom dagarna när man kommer från tränningen m,e värsta ryggskadan, sedan hoppar man in i bussen och ser den vackraste personen man ser på hela veckan. så där sitter jag på bussen o ba stirrar på henne. värsta senapsfärgad hud jao och hon likna mariah carrey till max! kunde se framför mig när hon kom sakta mot mig, ställer sin fot mot stolen bredvid mig och sjunger "touch my body".

de sluta me att hon snea på mig och log samtidigt. jag va så förnedrad att jag hoppa av direkt när bussen stanna! vilket va rosendalsvägen utanför hyllinge.

REGEL nr 1. låt inte ögongodis distrahera dig från vart du e påväg. va inte som jag; ringer sin morfar när man vet att de e snabbare att bara gå hem -.-

 

Likes

Comments

tjaa! ser ni den där killen som står vid utkanten av klipporna? jo de e jag. vid det här läget så har ni nog redan märkt att jag gillar att ta risker och inte är rädd att backa ur något. 

jag heter kadrija Alimovic men ni som känner mig vet att jag kallas för Kadde. är 16 år och bor i åstorp som ligger strax utanför Hbg. spelar basket och fotboll och skriver texter till fett grymma beats. men vi återkommer till mer personliga saker men först vill jag berrätta lite mer om vad jag försöker uppnå me bloggen. ett ord: "KEEPYAHEADUP" okej jag vet de va fler ord men ni förstår vad jag försöker komma fram till wink.  

 

Likes

Comments