Hej på er 😍
Fick månadens glossybox igår & dom fortsätter att leverera, finns ingenting i boxen som jag inte skulle använda.

1.Steve laurant - Lip tint ”nude pop”
Jätte fint läppglans som ska hålla läpparna återfuktade hela dagen. Provade det lite snabbt och jag älskar verkligen nude färger! :-)

2. Bodycream från ACO.
Man kan aldrig få för många hudkrämer ;-) Luktar helt okej, luktar som vanlig standard kräm. Haha

3. Hårolja från Sebastian professional.
Världens minsta prov för hårolja, vet inte ens om jag tycker det är värt att prova den, brukar aldrig hinna känna någon skillnad efter två gånger.

4. I-divine palette från sleek makeup.
Jättefin palette och pigmenteringen är väll helt okej, det är dock inte riktigt mina favorit färger, men den som är i koppar och lila kommer nog användas :-)

5. Beauty for real - i-line 25-7 eyeliner ”platinum blonde”
Glitter eyeliner har jag aldrig riktigt fastnat för, men har aldrig heller ägt en egen, så jag provade på en gång på mitt nyvakna osminkade ansikte haha! Såg helt okej ut redan då, förstå med lite smink. Kanske blir min nya grej ;-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här var så sjukt, för ungefär en månad sen kom jag hem från jobbet (med bilen) min cykel stod i stället fin och orörd, går upp och byter om för att åka till affären, tar ungefär 20min. Kommer ner och där står min cykel och brinner och en äldre dam står ungefär en meter ifrån cykeln & bara glor, såklart kunde hon inte svenska så fick inte ur henne så mycket. Hon bor i min trapp & är huvudmisstänkt, haha! Polisanmälan som jag gjorde blev det ingenting av heller.

Har kommit fram i efterhand att hon går i sömnen & har till och med gått in till folk som inte har låst dörren! Det är ganska creepy om hon går i sömnen och inte vet vad hon gör!? Eller vad tycker ni? 😂

Likes

Comments

Godmorgon :)
Fick hämta ut månadens glossybox igår.

The raspberry kiss bath and shower gel - Den luktar gudomligt & jag har alltid velat testa någonting från deras märke :)

Zlatan parfym suprême - Den luktar gott men inte alls i min smak, jag vill gärna ha ”mörka” dofter.

Laqa & co. Cloud lips - Lite vampyr röd aktig färg tycker jag, provade denna igår och jag tyckte den lossnade väldigt fort och gav fläckar lite här och var, inte snyggt.

Volymizing ponytail tool - Ska prova denna precis nu faktiskt! Men man gillar ju volym 😍

Studio | 10, settingspray - Ska jag vara ärlig så har jag aldrig någonsin provat en settingspray, så det här kommer bli spännande att prova. Jag har fått för mig att man kommer bli kladdig & äcklig i ansiktet, men har insett att så är inte fallet, haha :)


Vad tyckte ni om månadens glossybox? :)

Likes

Comments

Fick hem en riktig raring idag, Morphe 35B! Alltså ser ni färgerna?! To die for! Den var inte dyr alls & pigmenteringen är sjukt bra, den gula går dock att diskutera.. Någon som har testat denna? & vad tyckte ni? :-)

Likes

Comments