Det va ett tag sedan jag skrev här men har verkligen haft svårt att komma på något jag kan skriva om. Men nu ska jag försöka uppdatera er mer här igen.

Nu är jag påväg till en körlektion. Har inte kört med min lärare sedan jul men nu ska jag börja igen för nu kryper pressen på mig inför proven. Har övningskört några gånger med mamma så det känns som jag blivit lite bättre o säkrare i bilen iallafall.

Efter lektionen ska jag åka förbi och handla lite och sedan blir det nog att åka hem och bara ta det lugnt framför en film.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är det äntligen fredag igen och denna dagen har gått fort! Började skolan kl 08.00 och slutade 15.00.

När jag slutade fick jag övningsköra hem och nu börjar det äntligen fastna i huvudet! Så himla skönt när jag äntligen kan känna mig säker, för i början kunde jag inte ens möta bilar utan att börja gråta.

Ikväll blir det att åka och köpa lite blöjor och välling som börjar ta slut här hemma men också lite gott som vi kan äta när vi kommer hem.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ojojoj det var ett tag sedan jag skrev något här. Jag har varit extra trött nu efter att skolan har börjat igen, men det känns ändå sjukt bra att ha en termin kvar i tvåan.

Idag började jag dagen med att åka till skolan, hade två utav de mest långtråkiga ämnena jag läser nu. Men som tur var fick jag sluta lite tidigare så jag gick hem till Julia. Vi började direkt med att spela in två videos till våran youtube-kanal som förhoppningsvis blir bra trots att dom inte var så planerade.

När de var inspelade så började vi redigera en av dom och herregud vad svårt det är! Tur jag har Julia som sysslat med det tidigare för jag hade verkligen inte klarat det själv.

Vi slutade dagen med att köpa en kycklingrulle och delade på sen fick jag övningsköra hem med mamma.

Likes

Comments

Som ni vet åkte jag på halsfluss på julaftons kväll och dagen efter fick jag veta att jag skulle få en kur av penicillin. Usch säger jag bara! Dum som jag var krossade jag första tabletten och blandade med yoghurt men det gick ju inte ens att svälja så äckligt som det var. Efter det fick jag börja dela tabletterna i mindre bitar så nu efter alla dagar har jag bara den här dagen kvar så slipper jag detta sen. Ska bli så sjukt skönt att kunna få vara fri från tabletter igen!

Likes

Comments

Söndagen började med att Julia hämtade upp mig, vi åkte och handlade resten som behövdes för kvällen. Sedan var det bara att sätta igång att städa Julias lägenhet så allt var snyggt och rent.

Klockan hann bli 18.00 innan vi satte oss ner för att äta. Runt 19.00 började alla komma och det ramlade in och ut folk under hela kvällen, ända till 03.00 då vi gick o la oss i sängen för att sova.

Likes

Comments

Det blev inte alls som det var tänkt på juldagen igår. Kände redan på kvällen på julafton att jag började få ont i halsen och med tanke på att både mamma och min syster har ont i halsen och från och till haft feber slutade det med att vi fick åka till vårdcentralen. Efter en lång väntan fick vi veta att vi alla tre har halsfluss. Så nu får jag bara ligga och vila och hoppas på att det är borta till nyår eftersom jag och en kompis har planerat mycket inför den dagen.

Likes

Comments