Hej alla! Jag har inte skrivit något på ett tag och tänkte börja om på nytt. Om typ en 2 månader drar jag till London. Saknar London sjukt mycket! Det är sjukt chill i skolan nu typ inga läxor. Jag tänkte gå på The Fooo på Liseberg förra helgen, men blev sjuk och jätte trött:( Min gamla medryttarponny Elegant, han är såld... Så jag bestämde mig för att byta ridklubb då. Så nu rider jag för Billdals ridklubb!!! Sjukt glad fast den typ är dubbelt så dyr. JAJA ingen bryr sig om det. Ska se Idol och sen lite Glee. 


-Gonatt alla- <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag har haft ett jobbigt problem!

Min nattstad har inte funkat jag har inte kunnat logga in på datorn eller mobilen:(
Jag är jätte ledsen för det.

Så jag har ju massor med saker att skriva om!

Mina Hollister saker kom för ett tag sen så det är jag jätte glad för men jag skriver ett annat inlägg med vad jag fick, och om det. 

Jag och mamma var på Stadium och köpte en ny träningsmatta/yogamatta och varma kläder till fjällen och det orkar jag inte göra New in på för det är bara underställ och en träningsmatta liksom. Juste jag vet inte hur bra internet det är i vår stuga i fjällen om det är WIFI eller inte så ska se om man kan blogga.

Den dagen vi åker och åker hem sitter jag i en bil hela dagen så det blir inte så mycket bloggande då men jag försöker med ett varje dag när jag är i fjällen! Men jag kanske gör varannan dag. 

Förut idag tränade jag 40 min på träningsmattan med hantlar. Det var mycket magövningar om jag stog i plankan i 20 min fast inte liksom 20 min bara så utan först gjorde jag lite övningar och sen plankan och sen lite mer övningar och sen plankan igen! Sen efter det red jag och då blev det mycket ben övningar.

Jag hittar inte sladden som man kopplar mobilen till datorn (Bilden där nere ladda jag till dator för någon vecka sen)

Asså denna bilden! jag bara älskar så himla mycket!:D

Hur lyckas jag?XD

-puss-<3

Likes

Comments

Hej nya blogg!

Jag har haft en blogg förut men för jag inte uppdaterat så mycket på den så har de inte gått så bra, hehe😁

Men på denna här bloggen ska jag uppdatera mycket bättre😊

Vet inte hur mycket..

 Men kolla in på min blogg imon kommer ett till inlägg då.

För då börjar jag mer med bloggen nu är det lite mer hej hej nya blogg😄


-puss-

Likes

Comments