Header

Hoppas ni hade en riktigt lugn men endå rolig dag i går.
Eee, ja god jul-helg.

Likes

Comments

Tja,

hoppas allt är bra med er, jag ville bara berätta att jag har en youtube kanal som heter KAYCEE KEZO. Och ska nu börja vlogga, här är min första vlogg.


Likes

Comments

Hej,

Hoppas ni har en lika trevlig fredagskväll som jag. Och vet du varför jag har en sådan mysig fredagskväll?? Jooo, det ska berätta för dig, Det är en bra kväll för att jag kollar på-

*

En riktigt bra serie som är välldigt rolig men bäst av allt är att det är väldigt bra skådespelare i serien, som Emma Roberts, Lea Michele, Nick Jonas, och inte minst Ariana Grande.

Det som gör serien är regissörer till Glee, Och det samarbetar även men den här serien som regisserar American horror story. Och att detta två parterna samarbetar leder till en väldigt rolig serie med en liten kuslig känsla.

Får helt klart en 9 av 10.

*

Likes

Comments

God kväll.

Jag skulle lätt säga att jag är ett löjligt stort fan av Sam Smith.  Han är ju gudomligt söt// snygg. Men det är ju så klart flera faktorer som gör att jag lyssnar på honom mer en andra artister, så klart. Som hans politiska åsikter om jämlikhet, hans sätt att klä sig, eller sättet att sjunga på.

Hans sång röst är ju grym, och inte nog med det så är han en riktig duktig kompositör.

Låt ett - Writing´s On The Wall.

Låt två - Lay Me Down.

Låt tre - Leave Your Lover.

Låt fyra - Stay Whit Me.

Låt fem - Like I Can.


Likes

Comments

Hej,
Idag har jag värkligen fått göra så mycket olika saker. Och eftersom jag skriver detta inlägg så förstår ni att det var en bra dag. Dena onsdagen började med sov morgon. (fins ingen bättre början på en en sån här lång dag). Sedan så hade jag konsert med mina underbara klasskompisar. Och det roligaste med min klass är att vi har alltid kul med varandra. Leker och skojar och sånt. Sedan så hade vi två och en halv timmas tid att jobba med gymnasiearbete. Då jag ska utanför mitt egna arbete hjälpa en klasskompis. Som ska dansa till koreansk pop. Jätte kul var det och det kommer att bli ett riktigt grymt bra projekt. Sedan hade jag musikal, då jag är i kostym. och idag fick en ny kömpis. En jätte mysig tjej som jag under tre år alldrig pratat med men under tre timmar blev jätte bra vän med.
Så ja, detta har varit en väldigt bra dag.
BAY
<3

Likes

Comments