THIS IS HOW I WANT MY BATHROOM

Då är det dags för badrummet nere i sovrummet att bli klart! Med detta menar jag att kaklet/klinkers måste beställas senats denna vekan. Stress!! Bestämde ju nyss kök och dom två badrummen där uppe liksom?! Det går undan för dom nu när de har rivit allt.
Bilderna ovan är i alla fall min inspiration färg mässigt. Proportions mässigt är bilden till vänster mest lik vårt badrum, förutom badkaret, där ska vi ha dubbel dusch. Designen ska vara likadan också, alltså ett lite mörkare kakel på dusch väggen.

Alla detaljer ska dock vara i guld menades på bilderna ser det ut som dom har rosé eller hur?

Här har vi lite fler bilder åt de färg hållet jag vill gå. Hur svårt är det inte?! var lite inne på också att köra den färgen till vänster ovanför och bryta av med brun marmor som ni ser nedan. Det kanske är snyggare?

Ni kanske inte alls förstår vad jag menar. Ni vet när man har en bild i huvudet hur det ska vara men man får inte riktigt fram de i varken ord eller bilder. Snälla rara ni, har ni några tips så snälla ge mig dem haha!! Behöver verkligen lite fler idéer och lite feedback. Skulle vara så kul och intressant att höra! Ni som inte hänger med så är HÄR planritningen på vår lägenhet vi håller på att renovera i Stockholm.Instagram:


INSTAGRAM HERE

Likes

Comments

Izabell
,
Så jäkla spännnnnande! Var i Sthlm ligger lgh? Du kanske har skrivit det tidigare, isf ere jag som ser illa o ber om ursäkt! 😉
KatyaMorrissey
KatyaMorrissey,
Hej Izabell! Förlåt för sent svar. Det r mega spännande! 😃 Den ligger i Stockholms innerstad:)
nouw.com/katyamorrissey

Follow me on Instagram @katyamorrissey

Follow me on Instagram @katyamorrissey

Katyas life on Instagram @katyamorrissey

Instagram