"GLASS BRIDGE OVER THE KITCHEN"

I och med jag har varit slarvig med mina uppdateringar så har jag så mycket foto att bombardera med nu! Vi kör en liten uppdatering hur det ser ut nu i lägenheten i Stockholm eftersom jag befinner mig på plats. Kom till Stockholm igår men åker tillbaka till Marbella igen på Lördag.

Bilden till höger är innan rivning & till Vänster är hur det ser ut nu!

Taket är borta ovanför köket. Vi stötte på ett mega problem på vägen. Det var fuktskada i bjälkarna i taket. Fukten kom från balkongen som också är borta för tillfälligt. Tur i oturen kan man väl säga. Tur att det upptäcktes nu annars hade vi fått ta i itu med det senare. Detta har förlängt hela bygg processen,Pust!

Ni som inte häger med kolla detta inlägget HÄR.

Det bästa med att taket har åkt av är att vi har fått nya galna idéer! haha. Tänk er att göra en glas bro över köket till balkongen, så coolt eller hur??? Problemet är ju att man förlorar mycket kvadrat meter, vilket minskar värdet på lägenheten om vi vill sälja den i framtiden. Typiskt.

En annan vinkel från ovanvåningen som ska vara vardagsrummet.

Det ända som är klart i lägenheten är vårt sovrum och garderob. Tror ni dom lyckas hinna klart om tre veckor som de var sagt ??;)

Nu ska jag åka i väg och kolla kakel till vårt badrum. Det är de ända som är kvar som vi måste beställa idag!! kolla mitt förra inlägg om mina idéer!

INSTAGRAM HERE

Likes

Comments

svullo
svullo,

Oj vilket jobb och vad supertufft med glasbro över!!🤩👍

nouw.com/svullo

Follow me on Instagram @katyamorrissey

Follow me on Instagram @katyamorrissey

Katyas life on Instagram @katyamorrissey

Instagram