Header

Som de flesta vet var jag och min fina Michael i Tallinn för inte så länge sen. Det var min födelsedagspresent till honom när han fyllde år i februari. Tänkte iallafall slänga upp lite bilder från våran minisemester!

Är så glad att jag får uppleva allt detta med denna killen. Nu ser vi framemot en resa till London. Idag är de bara 33 dagar kvar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Näst sista boxen nu, känns dock lite jobbigt om man ska va ärlig men får knappt använt hålfen av sakerna. Tur de finns många andra roliga boxar man kan testa. 

Likes

Comments

Aprilboxen. Nästa box som kommer blir väl min näst sista skulle jag tro, är ju dock nöjd med allt jag fått men eftersom att jag inte kan byta ansiktsprodukter och smink varje månad längre så lönar det sig inte. Men istället ska jag prova herfitnessbox. Ska bli spännande och kul att prova något nytt ! 

Likes

Comments

​Fina februariboxen. 

Vet att de är april nu men är man inte helt på topp och jobbar ungefär 24/7 är det svårt att hinna med annat än att sova, äta och jobba.. Men förhoppningsvis blir det bättre nu i veckan, då vi äntligen inte är så underbemannade på jobbet! Imorgon har jag min sjunde jobbhelg på rad, klagar dock inte över det då jag behöver pengarna. Nu ska jag leta upp en film jag och världens bästa sambo ska se när han kommer hem! 

Likes

Comments

Tror detta är de sista bilderna från London, vill bara tillbaka när jag sitter och kolla på bilderna men nu ser vi framemot en kryssning till Tallinn. 

Likes

Comments

Var i Sälen med mitt hjärta nu i helgen som var. Hade det så himla mysigt, var bara han och jag! Ibland behövs det verkligen att komma bort en helg. Hade dock inte världens tur med vädret men vad gör det? Vi hade de underbart ändå. Spenderade många timmar i backen och sedan tog vi de lugnt i stugan. Spelade spel, åt mat och godis. Nu är det tillbaka till vardagen och rutiner med gym och jobb. Snart så jag byter schema igen då jag gått upp i timmar så de blir nog bra.

Likes

Comments