Hej alla nyfikna där ute! Nellie har löpt sen i Torsdags och vi har sen ca 3 veckor tillbaka sett tecken på att Buzz är fertil igen. Nellie och Buzz har under den här veckan när Nellie löper parats massor! Så nu vill jag bara att tre veckor ska passera fort så att vi Sen kan få se om Nellie är dräktig eller inte. Jag håller tummarna på att dom ska ha lyckats nu. Och magkänslan säger att Nellie kommer få bäbisar snart, i får se om min magkänsla stämmer eller inte. 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen tillsammans med Buzz och kom på att jag kanske ska blogga om hur flytten har gått för mina vackra katter.

Vi har nu flyttat till ett radhus. När vi kom hit första gången fick katterna vara på altanen och bli trygga där innan dom fick kolla runt i hela huset. Buzz låg mest i sin bur och sov och Nellie, hon var överallt som en studsboll för att checka läget och se på allt nytt.

Nu börjar älsklingarna komma lite mer till ro men Buzz tycker det är konstigt med alla grannar som går utanför fönstret så dom morrar han på och springer och sätter sig vid mig som att han ska vakta mig.

Just nu är det kartonger och saker lite överallt vilket Buzz älskar, nya favorit platsen är en kartong uppe på en byrå. Känns dumt att städa bort den så den får stå kvar till sist.

Nellie har kommit till ro och lekfull som hon är har hon redan börjat leka med allt och i natt låg hon och gosade med mig hela natten.

Så fort vi har kommit i ordning så blir det att bygga en rastgård till katterna så dom får fri tillgång till väder och vind. Det ser jag fram emot. Jag längtar till att få inreda den till mina älsklingar så de kan få leka och känna gräs under tassarna, de kommer älska det!

Kram på er alla 💕

Likes

Comments

grattis gran de lux "Buzz" åå din 3 års dag. Tänka sig vad fort tiden går. ❤ idag ska han få massa godis och bli super bortskämd med pyssel. 😙 älskade katt redan 3 år gammal 😙


Likes

Comments

Hej alla fina där ute. Idag tänkte jag skriva mitt första inlägg där jag tänkte berätta om varför jag startar denna blogg.

För ett tag sedan blev jag uppfödare inom sverak och ska börja avla på sibiriska katter och Neva masquerade katter. Jag har en hane som kallas Buzz men har stamnamn SE*Scuzzie's Grand De Lux och är en Neva Masquerad och en colorpoiont sibir hona som kallas Nellie men som i stamnamn heter S*Robotorpets Nora. Just nu är Buzz kemiskt kastrerad och har varit i över ett år men såfort det går ur ska vi få små katt bäbisar och det är därför jag skapar denna blogg, för att ni ska få följa buzz och nellies liv och få se deras personlighet och sen få följa bebisarna uppväxt och utveckling. 

När jag har kattungar kommer bloggen uppdateras så offta som möjligt eftersom det är roligast att följas men annars kommer buzz och nellies liv uppdateras ca en gång i veckan och självklart mer om jag får tid och lust över. 😊 bloggen kommer proppar med söta bilder och gulliga upplevelser från mina katters liv. 

Buzz ställs ut och det kommer jag också låta er följa!


här är vår prins Buzz och jag ❤

här är Buzz tävlings priser ❤

här har vi vår prinsessa Nellie ❤

Likes

Comments