2017, året då...

♡ vi efter 5 års försök, 5år av hopp, förtvivlan, missfall, IVF och hormonbehandlingar äntligen kunde välkomna BabyZ till världen. 10 februari föddes hon med akutkejsarsnitt. Så efterlängtad!

♡ året då min näst äldsta dotter fyllde tonåring och fick en födelsedagspresent ingen av oss ens kunnat drömma om. En shopping tur på Mall of Scandinavia, bekostad av en massa, för oss, okända välgörare

♡ året då min äldsta dotter både fick och blev av med tandställning. Rakare tänder får man leta efter

♡ året då jag tillslut avsade mig alla mina uppdrag inom hyresgästföreningen. Officiella anledningen va att jag inte skulle ha tid nu när jag fått barn...

♡ året då jag blev färdig FRG:are (Frivilliga resursgruppen)

♡ året då Mazdan (aka silverfisken) fick gå i graven och Hans majestät Mullvaden gjorde entré (Ford galaxy). Även den till stor del bekostad av de som bekostade dotterns shopping.

♡ året då min dotter J fyllde tvåsiffrigt och fick en kattunge i present. Vi välkomnade Uno i familjen. ♥️

♡ året då vi som familj för första gången kunde åka på semester tillsammans!!! (tack alla ni okända välgörare!!) Det blev en underbar vecka på Öland. Oj vad jag längtar tillbaka!!

♡ året då BabyZ döptes dottern J sjöng "Goliat" av Lahle i kyrkan

♡ året då jag och mina 2 äldsta döttrar var på fotbollsmatch på Tele 2 arena. DIF-ÖFK. DIF vann med 4-1 👍

♡ året då jag började umgås med en gammal vän igen! Du är toppen Camilla!! ♥️

♡ året då äldsta dottern fyllde 15 år men INTE ville ha en moppebil av sin pappa. Hon är inte som alla andra den ungen.. ❤

♡ året då min man firade sin första farsdag ❤

♡ året då äldsta dottern E va på sin första dans. Hon var så vacker i sin klänning!! 😍

♡ året då jag fyllde 39...

♡ året då min man äntligen fick jobb!! 💰

Har säkert missat massa viktiga saker som hände det året.. Hur det än var så var det ett bra år tycker jag.
Men nu satsar jag på 2018 och ska försöka ta bättre hand om mig själv. ❤

Alltså den klänningen.. 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det skulle bli så bra! Bra lön och kul jobb. Min man jobbar nätter och övertid och sliter som ett djur!!

Idag är det den sista november och det är hög tid att betala alla räkningar. Och vi har nu ca 1000 kr på våra konton.. Min man har inte fått sin lön!
Firman han jobbar på jobbar under en annan firma som heter Scandifront. Scandifront har inte betalat fakturan till firman min man jobbar på och eftersom den firman är rätt nystartad så finns det inte någon buffert för sånt här ännu. Så min man har inte fått lön. Vi kan inte betala våra räkningar i tid vilket gör att vi kommer att få påminnelser med extra avgifter = mer pengar än vi räknat med till räkningar. Alltså jag är så arg så att jag nästan börjar gråta! Har sån klump i bröstet...

Det jobbigaste är att inte ha nån att ta ut ilskan på.. kan ju liksom inte ringa vd:n på Scandifront och gråta..

Fan va arg jag blir!!! 😠

Dagens lunch var väldigt passande... blodpudding... 😣

Likes

Comments

Har ju glömt att denna trötta mamma har färgat sitt hår.. 😊 det är väldigt svårt att få med färgen på kort, det ser liksom inte ut som irl. Men håret är mörkrosa.🙈 Hade tänkt att färga turkost men fick ett infall och köpte rosa istället.. 😄

Likes

Comments

Tbt till en dag i januari 2013, jag skulle på fest. Bilden är fixad med min mobil jag hade då (Samsung galaxy s3).
Hade en period då jag gärna gjorde om alla bilder till svart/vitt.

Likes

Comments

Kommentar överflödig...

Likes

Comments

Jo jag har köpt gran! Förstår om vissa inte kunnat sova utan bara vänt och vridit på er "hur går det med Kattfan o hennes gran?!?" "blir den en plastgran eller kommer hon köra på äkta gran ändå?!?" "om det blir plast, blir det en med inbyggda lampor?!?".
Nu kan jag lugna er med att det blev en vanlig, hederlig plastgran från Rusta.

Tänkte att min äldsta dotter kan ha den på Öknaskolan nästa år (om hon ska gå där). Jag vill ju liksom inte ha plastgran mer än nödvändigt!

En annan grej jag nog inte skrivit om är om mötet på äldsta dotterns skola... vill inte gå in för mycket på vad det handlade om men jag kan säga så mycket som att jag var VÄLDIGT tydlig med vad jag tycker! Dotterns mentor visade en sammanställning av vilka extra anpassningar skolan gör för min dotter. Eller gör och gör.. vilka anpassningar de borde göra. Det va väl ingen av anpassningarna som fungerade. Åter igen fick jag vara väldigt tydlig.
Det tog bara nån timme efter mötet innan jag fick mail från en av E's lärare där det stod att hon skulle få göra ett prov muntligt och på lektionstid, alltså inte på rasterna som lärarna först sagt.

Det var ett mycket nödvändigt möte. Får se om det blir bättre för henne i skolan så att hon får må lite bättre nu sista terminen i skolan.

Idag ska jag o bebis ge oss iväg till nån bilverkstad... 😣 Alltså orkar inte med denna jävla bil. Snacka om the never ending story.. nu har fläkten lagt av helt så igår när jag körde J till hennes träning så var det frost på insidan av rutorna. ❄ Hoppas bara att det inte blir så jävla dyrt så här innan jul. 💸

Hörs sen. ♥️

Likes

Comments

Letar efter en plastgran... vill ju ha en som är rätt snygg, men ju snyggare desto dyrare. Jag hade en plastgran förut men den skänkte jag bort förra året till en pappa som blivit ensamstående och inte hade råd med nån jul. Så vi var ett gäng som bidrog med julgran och belysning (jag) och lite paket till hans son.
Så nu behöver jag köpa en ny plastgran. Trodde inte att jag skulle använda plast nå mer, men med den liten bebis som kryper runt så kan det vara skönt att slippa alla barr.


​edit: insåg att jag redan skrivit om gran... hej senil pga depressionen..

Den här va ju helt okey. ( bild från google)

Likes

Comments

Idag är det 4 år sen min svärmor plötsligt dog. Hon var bara 58 år när hon dog, på tok för tidigt. Hon har alltså aldrig träffat sitt enda barnbarn (min bebis) men jag vet att hon ändå är med oss.

Har köpt en dekoration som jag o maken ska gå o lägga på graven sen.

Vila i frid kära svärmor! ♥️

Likes

Comments

Halloj!

Idag håller jag på och möblerar om i vardagsrummet. Har liksom ingen plats för julgranen... Vi kommer att ha plastgran i år då vi har en liten bebis som krälar runt på golvet. Jag vill fixa julgran redan nu, behöver ljuset och myset. Tyvärr har vi inte vår plastgran kvar, den skänkte jag bort förra året till en pappa som inte hade råd att köpa nån. Så nu får jag köpa en ny.. 🙈

På tal om fattig... igår var jag på Willys för att handla. Använde mig av den där handscannern ni vet. Köpte ost o mjölk o grejer. Lite lördagsgodis till barnen också. När jag skulle betala så fattades det 18 öre!! 207 kr handlade jag för och det saknades 18 öre! Så pinsamt!! Fick ringa min bror och be honom swisha 1 kr... det fungerade inte för honom att swisha så jag ringde min pappa och bad hon föra över 1 kr. Han förde över 50 kr och samtidigt swishade min svägerska 1 kr. Då kunde jag iaf betala och åka hem. Tanken på bilen är typ helt tom så jag trodde inte att jag skulle ta mig hem från Willys, men det gick. Tur att det är nedförsbacke till macken så att jag kan rulla ner dit imorgon för att tanka. 🤣

Nä, nu måste jag lösa detta med vardagsrummet..

Ha de!

Likes

Comments

Aa, inte röv utan bak som i bakning.

Började dagen med att baka två limpor. Synd bara att osten är slut kom jag på nu.. aja, får åka o köpa, ska ändå köpa lite lördagsgodis sen.

Hur som helst. Hoppas att brödet smakar gott, har aldrig gjort detta bröd tidigare. Brukar alltid baka sötare matbröd med mjuk skorpa, nu blev skorpan hård som satan.. 😜 Får se vad barnen tycker om det.. har jäst kvar om det är så att jag behöver baka nytt bröd.

Nu ska jag snart ge mig ner i källarförrådet för att leta fram vinterkläder och julsaker. Har sån lust att julpynta!! 🎄

Hörs sen!
♥️

Likes

Comments