Ska bli kul och se hur lika de blir när Ceasar blivit stor

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var vi och köpte det sista som vi kommer behöva till Ceasar. Vi köpte bland annat kattsand, kattlåda och kattmat. Som sagt så ska Ceasar till veterinären imorgon. Vi håller tummarna för att han är frisk och kry!

Likes

Comments

Idag har vi fått svar utav uppfödaren vilken mat Caesar äter . Vi har också fått bra tips på kattsand och som ska göra så att det inte luktar. På måndag ska vi höras igen efter veterinär besöket där de ska kolla så att allt är bra med honom. Då får vi också reda på när vi får hämta honom.

Likes

Comments

Idag har vi varit på shoppingrunda. Vi har köpt matskålar(fisken), två klösbrädor en för varje våningsplan. Förhoppningsvis kommer Cesar gilla dem bättre än våra möbler. Han har också fått en transportbur och en kattsäng. Imorgon får vi köpa in mat och det kanske den lite mindre roliga katt toaletten. Vi väntar på att få svar från uppfödaren om vilken mat han äter idag så att vi kan fortsätta ge honom samma mat hos oss. Mat kan vi köpa senare han kommer trots allt inte förrän i nästa vecka. Vi längtar <3

Likes

Comments