​hade turen att få tag i de nya Morphe 35O matt och 35O Shimmer älskar dem köpte även 5 andra. Ja jag är beroende av smink 😍 

Vilka mer här inne är makeup junky?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så otroligt skönt väder ute precis gått långpromenad med hunden. Nu ligger hon deckad i soffan min lilla bebis :)


Snart hoppa in i duschen börja fixa mig lite . Senare blir det hem till pappa äta middag med familjen o killen.

Likes

Comments

  • oj här var det väldigt längesedan man skrev.

Kanske blir att uppdatera igen iaf en gång i veckan kanske mer. Se om man får tillbaka lusten att blogga


Skall satsa mer på att blogga om kläder och skönhet. Blir att göra youtube klipp. Några idéer?

Nu blir det att kolla lite på tv bara slappa jobb imorgon :)

Likes

Comments

Har det mysigt musik tända ljus bubblor och ett glas iskall cola :) <>

Likes

Comments

Ligger i sängen vilar nu som vanligt äter jag för snabbt och för mycket. Slutar attan ligger helt död i sägen eller soffa efter.

Blir snart tappa upp ett varmt bad :)


Likes

Comments

En sak du kanske inte visste om mig  (långt inlägg)

 

Är att  ca 2-3 veckor efter min 18års dag fick jag en blodpropp eller ja 2 rättare sagt.

Hela började med en kväll ja skulle på tjejkväll hos en dåvarande klasskompis  jag gick och bar på eb stor papperspåse hade nya skor missade kanten vid vaken rampade slog i knät.Tänkt inte mer pådet glödde pytte lite men började göra mer och mer ont under kvällen.Dag efter dag gick ja började halta ännu mer den morgonen till skolan på väg upp för trapporna höll jag på svimma nästan fick ingen luft.väl inne i klassrummet så börjar jag känna att benet är obekvämt så när rasten kom ställde jag men upp gjorde jätte ont benet började domna bort. tyckte mitt ben såg väldigt svullet ut men klasskopmisarna sa att det inte var svullet,Men när jag frågade min lärare så tyckte hon de var väldigt svullet jämfört med mitt andra ben hon sa jag skulle till sjukhuset kolla upp det.

Ringer pappa han får köra till götaplatsen hämta mig är ca 100-150 meter från skolan jag gick i då, Tog mig ca 20 minuter gå den lilla biten gjorde jätte ont i hela benet  fick inte på mej mina egna skor.Sitter med smärta hela bilresan hem pappa sa jag skulle va hemma se hur de kändes under kvällen från taxifickan här hemma jag bor och till svalen är ca 50 meter max och upp 3 våningar det tog mej nästan 30 minuter.Så fort jag kommer innan för dörren så börjar ja gråta av smärta och oro.Mamma får panik ser mitt ben fick av mej mina jeans benet hade ändrat färg, jag fick ännu mer panik när benet va lite blå lila mamma säger direkt att vi måste till läkaren bestämmer ott att åka till backa läkarhus på backaplan.Fick vänta där ca 1 timme jag har fortfarande smärta då kan inte sitta still.

 

väl inne i ett rum kommer läkare in bara kollar snabbt på benet säger snabbt kan vara en blodpopp mamma blrjar gråta jag med. pappa är bara tyst säger inget läkaren säger vi måste åka till akuten på östa sjukhuset. i billen gråter både jag och mamma jag kunde inte förstå att det är jg precis fyllt 18 år händer mej.Väl på akuten får man sitta från 5 på eftermiddagen till 2-3 på naten tills jag kom in på ett rum läkare kom in gav mej en(fragmin)spruta tror det stavas så. skulle komma tillbaka 8 på morgonen några timmar efter på väg från sjukhuset av trötthet och sprutan börjar jag gapskratta vet inte varför.

 

Morgonen efter kommer jag till sjuklhuset  de tar massa prover på mig första dagen tog de 12 rör blod under kort tid. läkaren kommer in jag blir inlagd min läkare som är min mammas läkare med. kommer in säger men vad gör du här (monica) min mamma hon bara här med min dotter han bara vad är det med henne. ja blodpropp. han blev ganska  överaskad att just en 18 åring kommer in, första natten blev det ja fick sova själv i ett  skötrum eftersom alla andra som var på avdelnigen va 70+ låg pratade hela natten i telen med min då varande pojkvän han skulle komma ner dagen efter. sjuksköterna kom in en gång i timmen tog prover oså på mig,

 

andra dagen : blir flyttad från va ensam till ett rum med en 80 åring.Jag skulle dricka 1 liter kontrastmedel en mugg varje 5 minut. bättre sagt än gjort det smakade blandning av sambucca och turkispeppar shott. halva gick bra få i sig men då  galingen brevid börjar spy.  inte så skönt direkt plus en mamma som säger botten upp

några kopmisar kom förbi hälsade på min då varande pojkvän kom med ja började gråta direkt hade inte fattat direkt vad som hade hänt mej. skiktrönken eller va det heter man åker igenom en stor rönken man ligger där  de medlet jag fick de sa att när ja ligger där o de rycker i ett annat medel i kroppen. så kommer det smaka järn i munnen. bli helt varm i kroppen och komme kännas som man kissar på sig självklar kände ja alla 3. direkt jag va klar var jag tvungen kolla om jag hade kissat på mig mej hade jaginte tack och lov för det.

Några timmar efter får beskedet av min läkare jag hade 2 blodpoppar i mitt ben/ljumske. En ytlig som inte är så farligt hade stort tjock rött sträck längs hela mitt innelår.Sen hade jag en stor inre blodpopp som var allvarlig fick börja med blodförtunnande(waran) medecin när ja kom in på sjukhuset så var mitt blod på 0.3 om jag minns rätt och blodet skall ligga på 2.4 till 2.8 för vara normal tjocklek mitt blod var i stortsätt allderless för tjock hadejag inte åkt upp till sjukhuset den dagen om jag hade väntat 1 eller 2 dagar kanske proppen hade vandrat upp till hjärtat eller hjärnan och jag kunde ha dött.

 

I nu läget äter jag fortfarande min medicin kommer antaligen få göra det livet ut men min läkare sa att jag inte skulle sluta leva mitt liv som ung bara för att jag har blodpopp. jag leve som jag gjorde innan men om jag vet jag ska festa en kväll så tar jag en tablett mindre den dagen för alkohol är blodförtunnande gör blodet tunnare.

vet blev ett väldigt ¨långt inlägg

 

 

 

Likes

Comments

Vart hemma ett tag blev bio med grannen idag:) kollade på call girl jag hatar svenska filmer men denna bar ändå okej fast som vanligt hinner man ju lista ut vad som kommer hända innan.

Nu blir det sova för minn del:) puss godnatt

Likes

Comments

Oj oj godmorgon säger man längesedan man vaknade såhär tidigt vaknade vid halv 7 kunde inte somna om. Plus min hund hoppade upp i sängen ville krypa in under täcket varmt och skönt så nu ligger hon vid min mage och sover :)

Blir snart orka sig upp göra lite frukost.

Likes

Comments

vill ha dessa :) funderar på att beställa hem  kan inte bestämma men vilken eller om man skallha båda.

 

Likes

Comments