Back To Basics

Jeg er gået igang med at bygge min gaderobe op lige så stille. Og jeg leder virkelig efter gode tidløse items, som jeg kan bruge i mange år. Derfor er jeg gået tilbage til basis vare og det er faktisk alt jeg forsøger at holde mig til at købe. Selvfølgelig er der lidt statement en gang i mellem, men for det meste kun basis vare. Alle har brug for et par gode strikbluser, langærmet t-shirts, og meget vigtigt et godt par jeans, især i det her kolde vejr. Jeg er blevet helt vild med jeans og går næsten ikke i andet, det er bare så dejligt at have på, når det er koldt.

Jeg har ikke været inde i Zara i et godt stykke tid, jeg har ikke rigtig følt at deres tøj passede med min stil, det sidste halve år. Men igår gik jeg tilfældigvis ind i butikken, da jeg ventede på en veninde. Og hold da op, hvor var der mange lækre ting. Jeg blev helt forelsket i alt fra Trafaluc, der er sindssyg mange lækre pieces lige nu. Og så passede det bare perfekt med mit forsøg på at købe basis, og det passede perfekt med min stil. Jeg har valgt nogle af mine favoritter fra Trafaluc.I am really trying to build my wardrobe this winter, and I'm trying to find good staples that I can use for many years. Therefore I have brought it back to basics, and I only buy very basics things at the moment. Of course there is a special piece here and there, but for the most part. Everyone needs good knits and long sleeved t-shirts and this cold weather and most importantly a good pair of jeans. I love jeans, and in this cold weather jeans and a lot of layering is key.

I have been off Zara for a while, I just didn't really feel the wibe. But yesterday I randomly went into the store, and oh my, there were some good things. I have fallen in love with their line Trafaluc. They have so many great pieces at the moment, and it works perfectly with my style and also me trying to buy timeless pieces. I have selected some of my favourites from their site, and I have already gotten one of them myself.

Likes

Comments