Vintern förstör allt!


Får en vinter verkligen vara såhär eländig?

Idag har det töat för fullt och det blev så att nästan all snö från taket har rasat ned. Det lät hemskt så fort en stor bit snö åkte ner. Hela huset skakade och man trodde att något gick sönder. Mest var vi rädd att våra fönsterrutor skulle få sig en smäll. Samtidigt kände vi att det var skönt att all snö hade åkt ned. Vi har länge varit rädd att gå utanför dörren då vi blir en direkt måltavla om snön skulle rasa. Det har verkligen varit den värsta vintern hittills.

Det är lite ironiskt i allt det här också. Min sambo hade kollat efter eventuella fuktskador under köksbänken och ringde försäkringsbolaget som alltså kommer och mäter imorgon (torsdagen, 22/3). Jag kommer till det ironiska snart..

Jag vek tvätt i vårat sovrum för att sedan lägga in dem i våra garderober. Jag märker då att golvet var blött och tittar upp i taket för att se en sån där ventilation som det droppade vatten ur. Vi gick upp för att kolla vart och varför det är så. Väl uppe ser vi att det har tryckts sönder taket en hel del och snön som låg kvar på taket droppade in.

Detta har alltså hänt idag och det ironiska är att försäkringsbolaget kommer i alla fall imorgon. Vi kommer få dem titta på det problemet på samma gång.

Ibland är jag glad att vi kanske har tur i oturen. Jag hoppas verkligen att det är något dom kan fixa. Och att vi märkte det i god tid är absolut jättebra!

Men återigen, hemska vinter! Försvinn och kom aldrig mer tillbaks. Jag flyttar snart till Hawaii eller något liknande. Man är skapligt less på detta nu!

  • Allmänt
  • 44 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229