Veckorna bara går


Det är tråkigt att det har gått en sån lång tid sedan jag skrev något här.
Men mycket har hänt. I och med graviditeten har jag mått sjukt dåligt och blev tillslut inlagd på dropp pga uttorkning.
Idag mår jag mycket bättre och har mest illamående mot kvällen, oftast strax efter 17.00 än hur mycket jag småäter hela tiden så kan jag liksom inte undkomma den. Det har varit så himla jobbigt att spy upp allt och lite till och då speciellt då jag har sådan extrem fobi mot att spy. Jag försöker peppa mig själv att snart är den värsta tiden över. Jag hade heller inte klarat mig utan min älskling som hittills har orkat stått ut med mina humörsvängningar. Han har verkligen fått kämpat och gjort mig så nöjd som han bara kan. Jag har varit kräsen, behövt viss mat osv. Men jag har varit i ett sånt dåligt skick att jag inte klarat mig själv, hämta ett glas vatten har även det varit tungt för mig.

Nu är frågan om det börjar bli bättre. Illamående mestadels mot kvällen är bättre än dygnet runt. Jag är i graviditetsvecka 12 och jag väntar nu för varje dag som går att illamåendet ger med sig helt som nu alla har lovat mig.

Efter att ha tillbringat nästan 2 veckor i Bollnäs så kom jag äntligen hem igen. Trött som jag var på våran möblering osv så det blev ommöblering direkt. Nu är tv-rummet ett mer mysigt rum och jag trivs bra att sitta där nu.

Jag hoppas i alla fall att jag nu kommer kunna skriva lite mer på bloggen. Första graviditeten är en stor grej och sånt vill man gärna titta tillbaka till.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229