Vecka 19 och allmänt


Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Men som vanligt har jag mått illa och fått åka in på dropp några gånger. Nu verkar det som om illamåendet faktiskt har börjat minska och det känns väldigt skönt. Så jag och mina uppdateringar under graviditeter är ganska dåligt då jag tappar ork. Men nu är jag bättre och jag hoppas det förblir så.

Så nu är jag alltså i vecka 19 och bebisen är cirka 20 cm lång nu. För cirka en vecka sedan kände jag dem första tydliga sparkarna. Och imorgon är det ultraljud som gäller så jag hoppas vi får se könet. Idag lade jag även märke att när jag ligger på rygg syns det att en liten kula börja träda fram.Igår kände jag mig så pass pigg att jag orkade baka lite bullar. Samt var vi in till Sveg igår för jag behövde förnya mitt id-kort. Så man sminkade sig så man skulle se någorlunda bra ut och så har polisen stängt! Vilket blev att vi blev tvungen att åka in idag också.. Men nu är det klart i alla fall.


Förutom allt det så är Lucas busig och växer så himla fort. Det är full rulle varje dag men ändå är han så himla snäll och go på alla sätt och vis. Han har börjat uppskatta att titta på babblarna och han älskar fortfarande musik så det ska dansas jämt.


Det fick bli lite snabb skrivning idag. Imorgon blir det mer efter vi varit på ultraljud. Spännande, minst sagt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229