Såhär ser det ut idag!

Jäklar vad tiden bara susar fram nu när man mår bättre. Även om jag nu lider av ryggsmärta och foglossning så är det inget jämfört med att må illa. Så ja jag är och kommer nog förbli sjukskriven fram tills bebis kommer.

Det är ganska jobbigt att ha ont, speciellt på nätterna. Att vrida sig i sängen är som att få en kniv rakt i underlivet och ligger jag på ryggen så får jag sjukt ont där istället. På dagtid känns det bättre, mycket beroende på vad jag gör om dagarna. Skulle jag göra någon hushållssyssla så får jag samma hemska smärta som jag har under natten. Att sätta sig ned eller resa sig upp, då känns det som om kniven skär i underlivet igen och ryggen vill inte heller vara snäll. Men en lugn dag med mycket liggandes eller sittandes så brukar dagarna och nätterna kännas mildare.
Men jag känner på mig att denna smärta är inget med jämfört hur den kommer utvecklas med tiden, ondare kommer jag troligen att få.

För övrigt så känns det så kul att känna bebis rörelser, mer eller mindre varje dag. Det är allt från hicka, lugna och goa sparkar och superarga sparkar. Så man har en busig liten rackare i magen, helt klart.

Vi har egentligen handlat in snart allt som behövs till bebis och det är så skönt att ha det gjort. Har dessutom precis beställt en gravidkudde för mig själv, kanske och hoppas att den förbättrar natten för mig.

Tydligen så har jag fått lågt blodtryck så nu måste man börja äta järntabletter. Men för övrigt mår bebis och jag bra än så länge i alla fall.

Imorgon är det 3 månader kvar till bebis kommer enligt beräkningar, men vi får se när liten bestämmer sig för att titta ut.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229