Planeringar och allmänt


Natten var rätt bra, Lucas vaknade som vanligt vid 2.00 men somnade om till 4.00. Sedan sov han till 9.00 så jag känner mig utvilad. Stackars Lucas, när han vaknade på morgonen så gnällde han och sedan tittade mot dörren. Han är van nu vid att pappa alltid hämtar honom på morgonen. Det har varit så i 1.5 veckor nu. Men just idag åkte pappa in med bilen för att byta kamrem och då fick jag kliva upp med Lucas.


Som vanligt så har jag spelat Coin Master. Det har gått rätt bra och jag är nu på en helt ny by. Samlar man ihop kort får man mer energi eller spins som en del också kallar det för. Fortfarande roligt spel, tycker jag.


Ibland går det dagar innan jag har tid att skriva. Det är inte bara tid utan det har inte hänt så mycket heller. Det snöar ute just nu och det ser inte ut som om vi kommer få se sommaren i år, så mycket snö har vi. Man är skapligt less och blir därmed deprimerad.

Jag hoppas ändå att vi kan åka till min mamma på slutet av april och kanske kan bada lite i badtunnan som de har. Det var säkert 2 år sedan jag gjorde det sist, just pga att jag var gravid och sedan efter att Lucas föddes så var det en risk också. Mycket känsligt när allt ska läka efter en förlossning. Efter det så har det bara inte hunnit blivit av. Men nu tänker jag banne mig sitta och njuta en gång!

Jag har massor med paket som jag måste börja slå in, inför Lucas födelsedag. Men jag har liksom inte haft den orken än. Som tur är så är det ändå 1.5 månader kvar. Jag har även börjat fundera på hur Lucas tårta skall vara. Tror nog det blir en prinsesstårta fast med blå toppen istället för grön. Sedan att det står något som "Lucas 1 år". Gärna någon figur på, av marsipan. Något han tycker om, likt sin favoritleksak "tåggubben" eller en bil!? Det är lite svårt att bestämma vad som är bäst. Jag vill ju att Lucas ska bli väldigt glad av att se sin tårta.

Jag ska också gå igenom och rensa alla hans nuvarande leksaker. Finns de saker han inte använder utan bara kastar på golvet. Bort med det gamla och in med det nya.

Så mycket att planera och göra, jag hoppas det blir en bra dag för honom.

Nu kastar jag in lite nya snapbilder på mig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229