Mycket tankar och mycket att göra


Dagarna går sakta.

Det är en sak att veta att man är gravid och en helt annan sak när man tänker på riskerna.
Jag ville väl egentligen kanske inte gå ut med det så tidigt som jag gjorde. Men som jag nämnt förut så vill jag kunna blicka tillbaka på den här stunden. Jag skulle gärna vilja göra ett ultraljud ganska snart, men det är troligen lite väl tidigt.
Men tanken på risken för missfall gör en ganska rädd. Jag tar dagen som den kommer och hoppas på det bästa.

Jag hoppas att detta är bara början till något helt nytt och fantastiskt.

Vi kommer göra om ett rum till bebisen, tapetsera och lägga golv. Köpa in en massa tillbehör och saker som man måste ha. Det är mycket som kommer att göras men det mesta kommer att göras efter julen. Varje månad kommer en helt ny grej att förändras. Året 2017 kommer bli fantastiskt!

Jag känner mig så lycklig men samtidigt helt livrädd!

Tankarna säger ena stunden att allt är helt underbart och fantastiskt medans andra stunder då man funderar på förlossning osv. Många gånger tänker jag att detta är vi tjejer byggda för, vi ska klara det här. Det hjälper att tänka att många faktiskt har överlevt hela processen också. Det får mig att tänka mer positivt ändå om rädslan kanske fortfarande finns kvar. Jag antar att många går igenom samma tankar då det gäller deras första barn.

För övrigt mår jag väl rätt ok. Har lite yrsel nu och illamående av och till. Känner av tröttheten korta stunder genom dagarna men inget man inte kan hantera än så länge.

Har snart varit gravid i 5 veckor och går snart in på graviditetsvecka 6.
Jag längtar verkligen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229