Min första barnmatslagning och härlig dag ute


Idag är jag så glad för idag provade jag göra barnmat åt Lucas för första gången. Jag är väl en person som är ganska lat och vi har alltså köpt massor av barnmatsburkar.

Idag gjorde jag en mild korvstroganoff med potatis och morot till oss själva. Jag stod där och så kom jag på att denna maträtten blir perfekt för Lucas. Jag lade upp potatis, morot och en klick med korvstroganoff i en skål. Jag tog fram mixern och började mixa allt till en enda stor röra.

Lucas åt några tuggor men blev tydligen snabbt mätt så jag fick frysa in resten av maten till en annan gång. Jag själv provade några tuggor av hans mat och jag tyckte det blev så himla bra!

Det har fått mig att inse hur lätt det faktiskt kan vara, att göra egen barnmat. Det är billigt och det är bra, för jag får lära mig att laga mat också.

Tidigare idag var vi dessutom ute och grillade. Det var första gången som vi är ute på sånt äventyr med grillning, Det var en fin dag och vi hade det riktigt mysigt. Lucas åt några majskrokar och kladdade ned sin overall. Efter ett tag blev Lucas väldigt trött så vi fick åka hemåt igen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229