Lugn dag och pågående projekt


Skönt att bara ta det lugnt.

Jag har suttit och spelat the sims 4 i ganska många timmar nu. Jag är en sån som älskar the sims 4 men väntar otåligt på expansions paketet djurliv. När det kommer att komma vet nog ingen men snart hoppas jag verkligen.För övrigt så har vi haft märkligt väder. Först började det blåsa upp till storm och sedan spöregnade det. Efter en stund efter det lugnade blåsvädret sig och solen tittade fram. Nu har vi fint och skönt väder.
Igår kväll var vi uppe ganska sent då vi började kolla på film. Nya x-men filmen som var ca 2 h 14 min lång. Men jag tyckte att dom lyckades bra med denna film också. Jag hade önskat att Wolverine var med lite oftare men vi såg i alla fall till honom på slutet.Vad mer kan man säga. Det har varit en lugn dag hittills. Jag har semesterdag imorgon (måndag) så på tisdag är jag tillbaka till jobbet igen.

Vi har lite projekt.

Denna månad ska vi göra klart vårat sovrum som vi tidigare lagt klickgolv och tapetserat. Det vi har kvar nu är att måla listerna och sätta dem på plats. En helt ny säng kommer att inköpas troligen i November. Vi kommer även sätta upp projektor och duk i sovrummet så vi kan ha biokvällar där. Tanken var även att skaffa en dekorationsbrasa men frågan är om ett extra el element kanske räcker. Eftersom rummet är så pass stort och kallt så vill man fixa med mer värme. Men så snart allt är klart kan vi äntligen börja sova där inne.

Fixa och göra helt klart i gästrummet med de nya sängarna. Sedan har vi en sängram på 105 bred så en madrass till den skall också köpas någon gång fram över. Efter att vi köpt våran nya säng blir det en till säng på 120 bred till gäster. Vi kommer alltså ha 3 gästrum med totalt 4 liggplatser.

Sen får projekten ta sig en paus tills vidare. Det är dags att fokusera på julen som snart är här.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229