Lucas och Graviditeten!


Idag har vi varit ute och tagit lite bilder på Lucas. Såg dock att hans sandaler gått sönder så han fick springa barfota och så får vi se om hans pappa kanske lyckas laga dem. För övrigt så älskar Lucas den friska luften och det fina vädret.


För ett tag sedan så hittade jag en liten söt groda på våran gräsmatta. Såklart var jag tvungen att ta in den och visa för Lucas. Efteråt såg vi grodan hoppa iväg på gräsmattan.


Lucas är så himla rolig ibland, en riktig sömntuta! När vi skulle gå upp klockan 8.30 så drog han täcket över huvudet när alarmet gick. Som tur är så är han alltid glad fast jag väcker honom.


En sak som jag tycker är rätt skönt gällande frukost. Lucas brukar alltid bara äta pålägget på smörgåsen och sedan kasta resten av mackan på golvet. Men nu har jag börjat ge honom toast, det har gjort att han faktiskt äter hela mackan och även slipper vi kladd från smör och pålägg. Detta är faktiskt väldigt skönt och vi båda känner oss nöjd med lösningen.


Igår fick Lucas prova rita en teckning!
Det gick faktiskt väldigt bra, men det var nog för att han inte riktigt förstod att man kan måla på sig själv. Mycket blev ritat på papper och ibland fingrade han lite på spetsen av tuschpennan.


Lucas och jag hade lite kul på snapchat!


Nu till det roliga, jag har passerat halva graviditeten!
Jag mår bättre för varje dag som går och börjar återfå mycket av orken jag ett tag förlorade helt. Det är faktiskt inge roligt att behöva vara sängliggandes när man har ett barn att sköta om. Det har varit mycket tårar genom denna jobbiga tid och jag är glad att min älskling har funnits och hjälpt så mycket han kunnat. Så genom den jobbiga tiden som varade mellan gravidvecka 7-18 så har jag legat på dropp 2 gånger. Av någon anledning hur mycket jag än må tycka dricka så behöver min kropp tydligen mer vätska. Egentligen mer än 2 gånger om jag själv fått bestämma men eftersom vi bor 2 timmar ifrån ett sjukhus som faktiskt kan ge dropp så blev det sällan vi åkte in. Jag hann alltså bli väldigt dålig innan jag fick droppet. Men efter varje dropp blev jag väldigt mycket piggare.

Hur som helst så är värsta tiden äntligen över och jag mår bra! Aptiten är tillbaka och jag är inte heller lika känslig för dofter. Nu är allt helt fantastiskt och den lilla bebisen i magen är en riktig liten buse och sparkar för fulla muggar. Jag får ingen lugn stund nu direkt, haha.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229