Lucas nätter och inför helgen


Nätterna har varit lite drygare nu med Lucas. Kan det ha och göra med att jag berömde honom så väl de två nätterna som gick klockrent!? Varje natt vaknar han runt 1.00 och vägrar att sova och jag vägrar ge honom mat innan 4.00. Han gråter och skriker så jag måste kliva upp med honom. I två nätter har Lucas och jag suttit uppe tills han får äta sitt mål mat vid 4.00. Men igår natt så somnade vi bägge i soffan innan hans nattmål. I natt så flyttade jag över honom till våran säng där han då somnade och sov till 4.00.

Jag vet att han egentligen inte behöver sin mat, jag har nu förstått att allt har handlat om närhet. Vi lägger honom runt 21.00, han vaknar runt 1.00 men förhoppningsvis sover vidare till 4.00 då han får äta. Efter det så sover han till cirka 9.30 på morgonen. Så han äter just nu bara 1 mål mat precis som jag faktiskt hade hoppats på. Nu hoppas jag bara att han blir van vid den tiden klockan 4 och slutar vakna redan vid 1.00 och krångla.

Som varje morgon är han väldigt busig av sig så han var till byrån igen. Eftersom lådan är tung så är den ganska svår att öppna. Tur för Lucas att han har hittat ett sätt som funkar och försöker rycka ut lådan. Snart har han hittat ett stearinljus i en burk, stolt blev han som vanligt. Han hittade sin pappas badglasögon som jag var tvungen at sätta på hans huvud, söt nöten.Varje dag tränar vi på att gå också. Jag tycker att det blir bättre och bättre. Han har lärt sig sina reflexer och lyckas rädda sig själv från att ramla.

Han har även nu börjat gå på egen hand. Igår tog han med datamusen på en promenad till hallen, det såg riktigt kul ut.


Efter att sambon kommer hem från jobbet så packar vi bilen för att spendera några dagar i Bollnäs. Tillsammans med Lucas mormor bland annat, så det ska bli kul.

Sedan får jag hämta min systemkamera som blivit lagad på elgiganten, som jag längtat.

Jag har börjat packa lite kläder och tillbehör till Lucas. Som vanligt får han vara med och se till att det går rätt till. Sen tycker jag att han har sån rolig stil som han får till ibland. Idag har jag skrattat massor tack vare hans härliga stil.

Vi ska ha en toppen helg!

Hoppas ni också får en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229