Lucas lär sig nya saker och natten går bra


Vi har haft några riktigt fina dagar nu så vi har kunnat vara ute lite. Lucas har fått provat skor för första gången. Det kändes förstås som tyngder för honom i början men snart började han lära sig att gå i dem. Han uppskattade verkligen att få komma ut och då att han fick gå själv, annars har han alltid suttit i sin vagn.

Idag lyckades Lucas även att komma upp i fåtöljen. Helt stolt satt han där och tittade på mig. När han väl skulle ner så gick det bättre än förväntat. Senare mot kvällen var han uppe i fåtöljen igen.


Nätterna med Lucas går bara bättre och bättre. Jag hoppas verkligen att han ger upp nattmålet självmant och helst tills han blir 1 år. Det hoppas jag på eftersom vi i sommar åker med husvagn och kanske inte har el för att värma hans ersättning mitt på natten.

Så den 16:e sov han väldigt bra, vaknade en gång, jag bäddade ner honom och sen sov han till morgon, alltså inget nattmål. Den 17:e - 18:e vaknade han dock och skulle envist ha sitt nattmål runt klockan 4. Men inatt den 19:e hände det igen, han sov en hel natt utan något nattmål.
Det känns faktiskt helt magiskt.

Han har även blivit tröttare på kvällarna just för att han inte sover så länge efter lunchtid längre. Så nu sitter han och myser med mig och somnat i min famn på kvällarna.

Ändå håller vi honom uppe till 21.00 och det har funkat bra för oss.


För övrigt så har Lucas varit busig idag. Jag började även undra vad han såg för något!? Bilden är tydlig och jag kommer alltid stå och fundera på vad det är som fick Lucas uppmärksamhet sådär. Helt ärligt så ser han både förskräckt och förvånad ut!


En bild där jag tyckte Lucas var så himla lik min lillebror när han var liten.


Och sen har vi tre stycken busbilder som Lucas bjuder på.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229