Lucas bara växer och växer


Lucas har verkligen blivit duktig på att gå. Nu kan inte ens trösklarna stoppa honom från att gå över! Min duktiga pojke, växer så snabbt.

Ibland är han jätterolig, eftersom vi inte har haft några mattor i huset (pga hans gåstol) så har han nu börjat flytta soffbordet. Han går med soffbordet som om det vore en sorts vagn eller vad man nu skulle kunna kalla det. Tokunge är vad han är.

Vi håller på att lägga tillbaka mattorna nu och gåstolen är borttagen sedan länge.

Vi tar ibland fram duplo lego som han älskar att sitta och plocka med. Tyvärr orkar vi inte alltid ha det framme då det blir total kaos i hela huset. Antagligen därför som han uppskattar det extra mycket då vi plockar fram legot.

Nätterna blir allt bättre. Han vaknade kring 5.00 inatt för att äta sitt nattmål. Jag blir så glad att han faktiskt börjat lära sig. Han kan fortfarande vakna till innan men han har även börjat somna om utan att jag bäddar ned honom. Jag hoppas att han strax efter 1 år faktiskt har slutat helt med sin mjölkersättning.


Lucas har börjat förstå en del av lära-gå vagnen vad den används till. Men det är heller aldrig helt lätt och man kan ramla med den också.


Jag blir så himla varm i hjärtat varje gång som mina pojkar busar tillsammans. Det är så himla roligt att se en glad och stolt pappa och en son som älskar sin pappa. Dom två är dom bästa i mitt liv. Dom gör mitt liv till det bästa äventyret i hela världen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229