Lucas är 10 månader gammal!


Idag är ingen vanlig dag för idag blir Lucas 10 månader!

Tänk att jag har haft min lilla bebis i hela 10 månader nu, fast han är ingen liten bebis länge. Han är så himla snäll varje morgon att han sitter och leker tyst i cirka 30 min i sin säng innan han faktiskt vill kliva upp. Det är ganska olika när han faktiskt vaknar men som idag fick jag kliva upp 10.30. Han sov verkligen länge idag och jag fick sova ut efter en vanligt natt fått kliva upp och ge honom mat. Han är tillbaka på att vakna 3 gånger om natten för att äta.

Hur som helst så började han och jag dagen med frukost. Det blev gröt med katrinplommonspure till och jag tog bara en kopp med varm choklad.


Som varje månad så har jag försökt tagit bilder på Lucas. Men sedan min systemkamera gick sönder så har jag bara haft mobilen och det har inte varit enkelt. Jag är verkligen glad att jag får tillbaka den nylagad nästa helg. Så dom bilder jag lyckas ta med mobilen får tyvärr duga just nu.

Lucas har i alla fall blivit väldigt mammig och klängig. Han vill ha uppmärksamhet hela tiden, vilket gör att jag får sitta på golvet hela dagarna. Han har även lärt sig gå utan att hålla i sig. Vi tränar varje dag men än är han lite feg att gå om man är för långt bort. Det bästa har då varit att stå framför honom och då backa varje steg framåt han tar. Han kan då lätt gå över ett helt rum utan några problem, bara han inte försöker springa fram, vilket han gör mot mig många gånger.


Dagarna går så fort så efter vi lekt lite så var det dags för lunch. Efter lunchen fick han även en majskrok att bita på. Han är så himla rolig då han tittar på den noggrant och sedan ger en tummen upp! Den pojken får mig alltid att skratta!

Nu sitter jag här och skriver medans Lucas sover lunch/middag. Jag blev riktigt glad att posten har kommit nu från Jollyroom. Den ligger på Ica som då min sambo får hämta ut efter jobbet. Så jag kommer äntligen kunna presentera de saker jag beställt till Lucas 1-års dag. Idag är det exakt 2 månader kvar och jag försöker planera vad vi ska hitta på.

Först kommer vi fira honom på onsdagen då han faktiskt fyller år, bara vi här hemma. Det blir tårta och öppna några paket. Eftersom jag köpt så mycket så kommer vi spara en del paket till helgen efter han fyllt år då vi ska träffa hans mormor. Vi hade den helgen tänkt gå på Lucas första djurpark, det blir mer tårta och mer paket med större delen av familjen. Jag måste säga att jag ser verkligen fram emot detta, nästan så jag känner mig själv som ett barn. Alltid gott med tårta och roligt med paket!

Gillar

Kommentarer

theamartinsson
theamartinsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229