Lucas från 2 månader till 3 månader gammal

För varje dag som går blir Lucas bara mer starkare.

Lucas rullar i sängen allt mer och mer på nätterna och ligger väldigt tätt intill mig. Det kan kännas lite jobbigt då det blir varmt och snart svettas båda. Oftast efter ett tag kan han vakna av värmen så då är det bara att ge honom bröstet så han somnar om och försöker flytta honom en liten bit bort så vi inte behöver ligga så nära varandra. Men inget är enkelt när man har en envis son, för snart rullar han ändå tillbaka till mig. Ibland vaknar jag av att Lucas ligger och krafsar mig på ryggen. Det är skönt och jag vet inte om jag egentligen vill vakna men jag inser snart att det är Lucas som söker efter mat.

Lucas föddes dessutom med långa ögonfransar som jag bara måste visa bild på.

Då mitt avslag avtog så kunde jag äntligen bada och det blev till och med så att Lucas fick hoppa ner i badet med mig. Först blev han förvånad och visste inte riktigt hur han skulle reagera men ganska snart började han gilla läget.

Vi har haft en otroligt tråkig och kall sommar men med några få dagar av sol och värme. Så en dag fick Lucas ligga ute och lufta rumpan lite vilket han tyckte var jätteskönt.

Återigen tog jag lite bilder på snapchat. Jag tyckte det var lite kul och vi hade ändå ganska tråkigt då Lucas pappa var på jobbet.

Lucas blir mer och mer pigg på att vara med och föra en diskussion. Han försöker gärna i alla fall.

Sedan åkte vi till Grillnatta som höll till i Bollnäs. Där var affärerna öppet sent och ute stod de och grillade kyckling man fick köpa. Men det var inte allt, Jon Henrik var även där och jojka lite. Jag var jätteglad att få se honom live. Det man var orolig över var ljudet för Lucas. Vi hade hörselkåpor och stod en bit bort i alla fall. Mot slutet gick vi tidigare då musiken blev allt högre. Men vi hade en trevlig stund i alla fall.

Även om Lucas är lite liten för hoppgunga så började han vara i den ganska tidigt. Han hade stark nacke och älskar att stå så vi kände att det helt enkelt var dags att han fick sitta i den.

Han började även uppskatta tiden i babygymmet.

Sen var det dags för 3-månaders sprutan. Det var 2 olika sprutor och han fick en spruta i vardera ben. Jag var så orolig så jag ville inte se allt så jag satte mig bakom Lucas och hans pappa. Lucas satt alltså i sin pappas knä.

Det gick ju relativt bra, men det gör ont i mammahjärtat när ens bebis blir ledsen. Att sitta där och veta att han får ont som vi medvetet gör emot honom. Ledsen blev han ju såklart och ville absolut inte vara kvar. Väl i bilen kunde han somna.

När vi var hemma så var Lucas väldigt trött och grinig. Och det var så tråkigt för det var precis på hans 3 månaders dag då jag så gärna ville ta bilder på honom.

Men mot kvällen kunde vi få honom glad en kort stund och jag lyckades få några fina bilder på min pojke.

Han slapp feber men hade dock ont i benen. Det var verkligen ingen vidare 3-månaders dag tyckte Lucas.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229