Lucas 11 månader gammal


Idag blev Lucas 11 månader gammal!

Idag är det exakt 1 månad kvar tills Lucas fyller 1 år. Det känns verkligen helt fantastiskt.


Jag blev verkligen förvånad när jag vaknade imorse, när jag insåg att Lucas aldrig åt sitt nattmål. Han vaknade vid klockan 3 och jag provade bädda ner honom. Han somnade och sov fram till 9 med ett jätteglatt humör och började leka i sin säng. Det känns konstigt att det helt plötsligt bara blev så och vågar man återigen hoppas att han fortsätter med det?

Hur som helst om jag drar det kort, han åt inget nattmål inatt! Yey!
Jag fick sova ut och det fick även Lucas eftersom han vaknade så glad idag.


Så hur ligger Lucas idag med sin utveckling?

Han går nu nästan hela tiden och har även börjat springa lite. Han är duktig på att även gå på tårna så det ser riktigt kul ut.

Han har börjat lära sig vart lampan är och pekar på den ofta och säger "dä" som kanske betyder där?

Han älskar att klättra och gå i tunnlar, han har även börjat gömma sig under filtar. En gång hörde jag han gråta och då hittade jag honom under en filt som han hittade inte ut från. Jag kunde dock inte låta bli att skratta för det var så himla gulligt. Väl när han var fri från filten igen så fortsatte han sin lek, gömma sig under filten. Busunge!

Han har även börjat tycka nu att det är kul att härmas. Gör vi pruttljud, brumljud eller liknande så hakar han på.

Han har även börjat uppskatta mer mys och kan sitta stilla i famnen en stund. Har hänt två gånger nu att han även somnat.

Han vill smaka på allt som vi äter. Han avskyr vatten, det såg jag idag. Vårat fel kanske som gett honom baby saft tidigare.


Han är alltid busig och ofta glad. Det är så kul att se honom växa.


Min goa och fina son, det är helt otroligt så mycket kärlek man kan känna för någon. Du gör mitt liv fantastiskt och jag kommer alltid att finnas och skydda dig. Jag hoppas kunna ge dig ett syskon snart så du kan få busa massor och hitta på lite hyss med.

Mamma och pappa älskar dig, nu och föralltid! ❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229