Livet Med Lucas

Helt otroligt, min son har börjat lära sig gå. Vi tränar lite varje dag och det är verkligen kul att se hur mycket han lär sig. Som mamma kan man inte vara stoltare. Lucas är verkligen en rolig individ, han är alltid go och glad.

I två nätter nu har han börjat sova bättre. Med en rutin cirka klockan 1.00 - 4.00 - 7.00 för att då äta sin mjölkersättning som han får. Dessa nätter har varit annorlunda med tider som 3.00 - 5.00 till att sedan vakna runt 9.00. Vi brukar normalt lägga honom runt 21.00 - 22.00, allt beroende på hur han sover under dagen. En annan natt hade han tider som 23.30 - 5.00 för att sedan vakna runt 9.00. Just nu är det väldigt olika, ingen natt är den andra sig lik längre. Jag känner att Lucas försöker ställa om sig på att inte behöva äta sina mål mat på nätterna längre. Skönt tänker ju jag som har varit upp varje natt i snart 10 månader nu.

Sedan har ju Lucas för cirka ett par månader sedan fått två tänder på underkäken. Jag kan säga att jag minns det som väldigt kladdigt och då menar jag från hans bak! Det är normalt att dom blir dåliga i magen under just denna period. Från att byta blöjor ca 4-5 om dagen så blev det snabbt det dubbla. Både kläder och sängen fick bytas och tvättas flera gånger om. För övrigt så var han minimalt gnällig och hade ingen feber. Varför jag tog upp detta, jo för jag tror att eventuellt fler tänder är på g. Han är inte direkt dålig i magen än, men han har gjort nummer två ganska ofta nu varje dag. Så det blir spännande och se vad som händer.

Och nu säger jag god natt!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229