Länge sedan jag bloggade nu

Jag är hemskt ledsen att mitt bloggande har legat på is ett tag. Det är inte alltid lätt att sitta vid datorn när man har en busig liten filur som gärna vill vara med hela tiden.

Den 16 mars blir min son 10 månader gammal. Det har varit en helt otrolig resa hittills och jag hoppas verkligen att den fortsätter så. Idag började Lucas ta sina första steg. Han sover än inte hela nätterna utan att vakna av att ha mat, även om timmarna nu har börjat öka från varje 3:e timme till ca 4-5:e timme. Antar att det går sakta men säkert fram. Lucas är för övrigt en mycket go och snäll kille. Han tycker hundarna är jätteroliga och han älskar kablar och snören, vi får springa och hämta honom varje gång han ska dra i tv kabeln bland annat. Han älskar även att bada med mamma och pappa. Det märks att tiden går, han har verkligen blivit stor.
Sedan en tråkig grej är att min älskade systemkamera gick "sönder". Varje gång jag startar den står det Kamerafel, så nu har jag äntligen lämnat in den på lagning. Jag saknar verkligen den nu, känns som om jag missar hela Lucas liv.. Just för att den första tiden är den snabbaste tiden och den vill man gärna kunna spara!
Under det här året så har det hänt ganska mycket. Jag fick något ryck och beställde lite nya möbler till vårat hem. Det blev ett matbord och stolar, vit och valnöt. Nu skulle det egentligen vara 6 stolar men då 2 var trasiga så fick vi nöja oss med 4 stolar tills vidare. Efter ett tag fick vi hem 2 nya stolar, varav 1 av dem var repig och ful.. Jag förstår inte varför vi har sån otur och bara får trasiga saker!? Köpte även en ny soffa, väl behövligt kan jag allt säga, men även den hade ett trasigt ben så nu väntar vi på att de skickar några nya extra soffben till oss. Men för övrigt känns det mer uppfriskande i hemmet och det är det som är huvudsaken!
Detta lilla inlägg får duga för idag, och jag hoppas verkligen att jag kommer fortsätta blogga lite oftare. Jag hade väl tänkt skaffa mig en laptop till min födelsedag som äger rum i november. Jag tror det blir lite lättare att hålla sig aktiv då. Nu sitter jag på min stationära dator som är kopplad till våran tv. Det är verkligen inte lätt att sitta och skriva något alls då Lucas gärna trycker på tangentbordet. Så, så ligger det till.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229